Υπάρχει περίπτωση να δούμε τον Loki και την Scarlet Witch στη μικρή οθόνη

Ίσως τους δούμε πρωταγωνιστές στη νέα συνδρομητική πλατφόρμα της Disney.

Ο σχεδιασμός της υπηρεσίας συνδρομής streaming της Disney θα αποκτήσει πολλή δύναμη, εάν ένα συγκεκριμένο ρεπορτάζ του Variety βγει αληθινό.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ του Variety, ο Loki (Tom Hiddleston) και η Scarlet Witch

(Elizabeth Olsen) θα αποκτήσουν τη δικιά τους τηλεοπτική σειρά στη νέα πλατφόρμα streaming της Disney (η οποία φημολογείται ότι θα ονομάζεται Disney Play). Σύμφωνα με το Variety, "άλλοι σούπερ ήρωες που δεν έχουν αποκτήσει ακόμα τη δικιά τους solo ταινία" θα είναι πρωταγωνιστές στις δικές τους σειρές στα πλαίσια της φιλόδοξης αυτής στρατηγικής της Disney, όμως τα shows δεν θα έχουν ως πρωταγωνιστές τους "Avengers" από... το πάνω ράφι, καθώς έχουν ήδη δικές τους ταινίες στον κινηματογράφο. Η Marvel και η Disney δεν έχουν επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ του Variety.

​​​​​​​

Το Variety σημειώνει ότι ο σχεδιασμός για αυτές τις σειρές βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο, αλλά πιθανόν να είναι αυτές οι εκδοχές των χαρακτήρων που έχουμε γνωρίσει στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel, με τους ηθοποιούς που υποδύονται τους χαρακτήρες στις ταινίες, να επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους και στις σειρές. Σύμφωνα με το Variety, "κάθε σειρά αναμένεται να έχει έξι με οχτώ επεισόδια", με τα Marvel Studios να είναι στην παραγωγή και τον Kevin Feige να φημολογείται ότι θα εμπλακεί σοβαρά με τα projects. Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για το budget της κάθε σειράς αλλά, σύμφωνα πάντα με το Variety, πηγές κοντά στην παραγωγή σημειώνουν ότι "τα budgets αναμένονται πλούσια και να ανταγωνίζονται εκείνα μιας μεγάλης παραγωγής στούντιο," αφού ούτε ο Hiddleston ούτε η Olsen θα έμπαιναν πάλι στις στολές τους για ψίχουλα.

Τα νέα μπορούν, κάλλιστα, να απαλύνουν τον πόνο των fans μετά τα γεγονότα του "Avengers: Infinity War" - ωστόσο δεν γνωρίζουμε ακόμα αν οι νέες σειρές θα είναι prequels των τρεχόντων γεγονότων ή αν θα διαδραματίζονται παράλληλα με τα γεγονότα του υπόλοιπου MCU.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε περισσότερα για την πλατφόρμα streaming της Disney, παρά μόνο ότι θα κάνει ντεμπούτο το 2019. Παρόλα αυτά, ξέρουμε ήδη ότι ετοιμάζει πλούσιο υλικό για την υπηρεσία αυτή, συμπεριλαμβανομένης της επιστροφής της σειράς κινουμένων σχεδίων "Star Wars: The Clone Wars" αλλά και μιας νέας τηλεοπτικής σειράς "Star Wars" δια χειρός του σκηνοθέτη του Iron Man, Jon Favreau.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN Greece"Βαφτίζεται" η νέα υπηρεσία προβολών της DisneyH "Sade" η Αφρικανή πριγκήπισσα έρχεται από την DisneyΜήνυση από μέτοχο της FOX προς την Disney ώστε να μην γίνει το deal

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα