Μάθαμε πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του "Taboo"

Η σειρά θα επιστρέψει σίγουρα.

Μπορεί να γνωρίζουμε την ύπαρξη 2ης σεζόν του "Taboo" εδώ και ένα χρόνο περίπου, ωστόσο δεν είχαμε καμία ενημέρωση σχετικά με το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της εν λόγω σεζόν.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του με το Collider, ο δημιουργός Steven Knight (Peaky Blinders) αναφέρθηκε στην πρόοδο της σειράς, λέγοντας ότι έχει 'σχεδόν ολοκληρωθεί' το σενάριό και ότι τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν

στο τέλος του 2019 ή στις αρχές του 2020.

Επίσης, αποκάλυψε ότι η νέα σεζόν θα αποτελείται από οχτώ επεισόδια και ότι, αν όλα πάνε κατ'ευχήν, τότε το "Taboo" θα ολοκληρωθεί με την τρίτη σεζόν.

"Αν μείνουμε σε αυτό που έχουμε σκεφτεί και συνεχίσουμε, θα είναι τρεις σεζόν. Αυτό είναι το σχέδιό μου. Γιατί έχω σκεφτεί γεωγραφικά που θα πάει η σειρά. Βασικά, είναι ένα ταξίδι προς της δύση. Έχω έναν προορισμό στο νου μου, κάτι που είναι ωραίο να έχεις, όταν κάνεις ένα μεγάλο ταξίδι. Είναι ωραίο να ξέρεις που πας".

Ο δημιουργός μίλησε και για την συνεργασία του με τον πρωταγωνιστή και παραγωγό της σειράς, Tom Hardy, πως ξεκίνησαν να συνεργάζονται το 2013 με το θρίλερ "Locke" και την εισαγωγή του ηθοποιού στο cast του "Peaky Blinders" στην 4η σεζόν.

"Νομίζω ο λόγος που η σχέση μας είναι τόσο καλή είναι επειδή δεν μιλάμε πολύ. Το κάνουμε συχνά πυκνά. Αλλά η σχέση μας επικεντρώνεται στην δουλειά μας. Αυτό που μου αρέσει στον Tom είναι το πάθος του για την δουλειά. Την ηθοποιία. Δεν είναι celebrity. Απλά του αρέσει η ηθοποιία. Του αρέσει η διαδικασία και η τέχνη. Προσωπικά, τον να τον έχω να κάνει ρόλους που έχω γράψει είναι καταπληκτικό, γιατί μπορώ να το εμπιστευτώ να αποδώσει όπως θέλω.

Τα 'Locke' και 'Taboo' συνδέονται μεταξύ τους. Όταν με κάλεσαν να συναντηθώ με τον Tom για να μιλήσουμε για το 'Taboo', ήμουν στην διαδικασία ανάπτυξης του 'Locke'. Ο Tom πάρκαρε το αμάξι του και μίλαγα στον μανατζέρ του και του είπα, ‘Πειράζει να αναφέρω αυτό το project;’…Οπότε κάναμε μια συμφωνία, θα έκανε το 'Locke', αν έκανα το 'Taboo'".

Το "Taboo" διαδραματίζεται το 1814 και επικεντρώνεται σε έναν άντρα, ονόματι James Keziah Delaney (Hardy), ο οποίος θεωρούνταν νεκρός μετά τα ταξίδια του στην Αφρική. Ο Delaney όμως επιστρέφει στο σπίτι του στο Λονδίνο για να αναλάβει την κληρονομιά του πατέρα του και να ξεκινήσει μια νέα ζωή, μόνο που θα καταλήξει μπλεγμένος σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι μεταξύ δύο αντιμαχόμενων εθνών· Βρετανία και Αμερική.

H μινισειρά των οχτώ επεισοδίων έκανε πρεμιέρα στις 10 Ιανουαρίου 2017 και φαίνεται να είναι μία από τις σπάνιες περιπτώσεις που η δημοτικότητα και η επιτυχία μίας σειράς στην καρδιά του κοινού δεν μεταφράστηκε σε οικονομικό όφελος. Γεγονός που οδήγησε τον Tom Hardy στο να υποστεί οικονομική ζημιά περίπου δύο εκατομμυρίων λιρών Αγγλίας.

Στη σειρά συμπρωταγωνιστούν οι Jonathan Pryce (Game of Thrones) και Michael Kelly (House of Cards) ενώ ο Hardy διατελεί και ως εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους Ridley Scott και Steven Knight. H πρωτότυπη ιστορία της σειράς έρχεται απ' τους Hardy και τον πατέρα του, Chips Hardy, ο οποίος είναι και σύμβουλος της παραγωγής.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

IGN GreeceTo "Taboo" επιστρέφει με δεύτερο κύκλο επεισοδίωνΟ Τοm Hardy θυσίασε μία περιουσία για χάρη της σειράςΣκοτεινό και άγριο το νέο trailer της σειράς "Taboo" με τον Tom Hardy

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα