Μάθαμε πότε θα επιστρέψουν οι θεοί του "American Gods" για 2η σεζόν

Και δώρο η αφίσα.

Η 2η σεζόν του "American Gods", η οποία βασίζεται στο μυθιστόρημα του Neil Gaiman, έχει ημερομηνία πρεμιέρας και αφίσα.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω του Starz, του καναλιού που προβάλλεται η σειρά. Η 2η σεζόν θα αποτελείται από οχτώ επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Μαρτίου.

Στην αφίσα βλέπουμε τον Mr. Wednesday και τον Shadow Moon με δύο κοράκια να πετάνε δυσοίωνα από πάνω τους και

τον τίτλο "Όλοι χρειαζόμαστε έναν σωτήρα".

Ρίξτε μια ματιά παρακάτω:

Η δραματική σειρά αποτελείται από επεισόδια της μίας ώρας και ακολουθεί τον πόλεμο μεταξύ των Παλιών και Νέων Θεών. Οι πρώτοι χάνουν πιστούς, καθώς όλοι έχουν στραφεί σε θεούς που αντικατοπτρίζουν τη μοντέρνα κοινωνία, όπως τα χρήματα, την τεχνολογία, τα ΜΜΕ, τη διασημότητα και τα ναρκωτικά.

Στην 2η σεζόν θα δούμε τη μάχη να φτάνει σε κρίσιμο σημείο, καθώς θεοί και άνθρωποι συγκρούονται. Ο Mr. World (Crispin Glover) σχεδιάζει την εκδίκησή του, ενώ ο Shadow (Ricky Whittle) και ο Wednesday (Ian McShane) προσπαθούν να πείσουν τους Παλιούς Θεούς να πολεμήσουν.

Η σειρά δημιουργήθηκε από τους Bryan Fuller και Michael Green. Showrunner γι' αυτήν την σεζόν δεν θα είναι ούτε ο Jesse Alexander, μετά την αποχώρησή του λόγω δημιουργικών διαφορών, ενώ οι Gaiman Craig Cegielski, Stefanie Berk, David Slade και Adam Kane είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.

Πρωταγωνιστούν οι Ricky Whittle, Emily Browning, Crispin Glover, Bruce Langley, Yetide Badaki, Pablo Schreiber και Ian McShane. Η Gillian Anderson κατείχε ρόλο στη σειρά, αλλά αποχώρησε έπειτα από την αποχώρηση των αρχικών showrunner Bryan Fuller και Michael Green, λόγω δημιουργικών διαφορών. Αναμένουμε να δούμε ποια ηθοποιός θα την αντικαταστήσει.

Ο Neil Gaiman έδωσε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες στο New York Comic Con πριν από λίγους μήνες, ενώ υπέγραψε μία αποκλειστική συμφωνία με το Amazon Studios για μελλοντικά τηλεοπτικά projects.

Εν αναμονή της 2ης σεζόν, ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες από το φινάλε της πρώτης για να φρεσκάρετε τη μνήμη σας.

IGN Greece Ακόμα ένας showrunner αποχωρεί από το "American Gods" Η Gillian Anderson θ' αντικατασταθεί στον 2ο κύκλο του American Gods

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα