Αποκαλύφθηκε ο 'μυστηριώδης' ρόλος του Jake Gyllenhaal στο "Spider-Man: Far From Home"

Καλά το μαντέψατε.

Ο Jake Gyllenhaal επιβεβαίωσε ότι θα ενσαρκώσει τον Mysterio στην επερχόμενη ταινία του MCU, "Spider-Man: Far From Home".

Η αποκάλυψη έγινε μέσω του ηθοποιού, ο οποίος δημοσίευσε για πρώτη φορά στον λογαριασμό του στο Instagram την επαλήθευση της φήμης αλλά και των φωτογραφιών από τα γυρίσματα, τα οποία άφηναν να εννοηθεί ότι θα ενσαρκώνει αυτόν τον χαρακτήρα.

Το βίντεο δείχνει τον

Gyllenhaal να διαβάζει το τεύχος "Amazing Spider-Man #311: The Return of the Man Called Mysterio!". Πίσω του φαίνεται μια κορνίζα με το εξώφυλλο ενός άλλου τεύχους, με κεντρικό κακό τον Mysterio. Tέλος, η δημοσίευση φέρει τον τίτλο "Μόλις συνειδητοποίησα ότι δεν παίζω τον Spider-Man".

Είναι άγνωστο ακόμα ποια εκδοχή του χαρακτήρα θα ενσαρκώσει ο ηθοποιός. Δημοσιεύματα ήθελαν την ενσωμάτωση του Gyllenhaal στο cast της ταινίας από τον Μάιο, αν και δεν είχε υπάρξει κάποια επίσημη επιβεβαίωση.

Η ταινία θα λαμβάνει χώρα μετά τα γεγονότα του "Avengers 4" και θα δούμε τον Peter Parker να πηγαίνει στην Ευρώπη και να επιστρέφει στην απλή καθημερινή ζωή. Ο Tom Holland μας αποκάλυψε τη νέα στολή του Spider-Man και μας είπε πότε τελείωσαν τα γυρίσματα.

Στη νέα ταινία θα δούμε εκτός των Tom Holland, Jacob Batalon, Zendaya, Mariasa Tomei, Tony Revolori, Jake Gyllenhaal και τους Michael Keaton, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders και J.B. Smoove.

Το sequel θα κάνει την εισαγωγή στην 4η φάση του MCU. To έχει αναλάβει ο Jon Watts, που σκηνοθέτησε και την πρώτη ταινία, "Spider-Man: Homecoming", θα το γράψουν οι Chris McKenna και Erik Sommers και θα το ντύσει μουσικά ο βραβευμένος με Όσκαρ για τη μουσική σύνθεση του "Up", Michael Giacchino.

Τον γνωστό μας ήρωα μπορεί να δούμε στο "Kraven the Hunter", ενώ αυτόνομες ταινίες θα αποκτήσουν οι Black Cat και Silver Sable. Πριν δυο μήνες, κυκλοφόρησε το spin-off "Venom", του οποίου το review μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Επόμενες ταινίες του MCU είναι οι "Captain Marvel" (7 Μαρτίου) και "Avengers 4" (3 Μαΐου). To "Spider-Man: Far From Home" θα κυκλοφορήσει στις 5 Ιουλίου 2019 (ΗΠΑ), ενώ το πρώτο του trailer θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες μετά το ντεμπούτο του στο ComicCon της Βραζιλίας.

Εν αναμονή του trailer, ρίξτε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό και πείτε μας στα σχόλια σε ποιες αίθουσες θα κρυφτείτε από το κρύο.

IGN Greece Τέλος τα γυρίσματα του "Spider-Man: Far From Home"
Keywords
Τυχαία Θέματα