Μάθαμε πότε θα χάσουμε τον ύπνο μας με το "Scary Stories to Tell in the Dark"

Καλοκαιρινή τρομάρα...

Ημερομηνία πρεμιέρας αποκτά το επερχόμενο εγχείρημα του Guillermo del Toro, "Scary Stories to Tell in the Dark".

Σύμφωνα με το Collider, η κινηματογραφική μεταφορά των βιβλίων του Alvin Schwartz από τις CBS Films και Lionsgate, θα έρθει να μας τρομάξει στις 9 Αυγούστου 2019.

Η σύνοψη αναφέρει ότι η ταινία θα ακολουθεί μια ομάδα εφήβων, οι οποίοι προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο

γύρω από τις ξαφνικές και βίαιες δολοφονίες κάποιων κατοίκων της πόλης στην οποία ζουν.

Οι Guillermo del Toro, Zoe Colletti και André Øvredal

Η Zoe Colletti θα εμφανιστεί στον πρωταγωνιστικό ρόλο μαζί με τους Michael Garza, Gabriel Rush, Austin Abrams, Dean Norris, Gil Bellows, Lorraine Toussaint, Austin Zajur και Natalie Ganzhorn.

Ο Νορβηγός κινηματογραφιστής André Øvredal θα αναλάβει τη σκηνοθεσία της ταινίας με τον Del Toro να αναλαμβάνει χρέη παραγωγού στο πλευρό των Sean Daniel, Elizabeth Grave, Jason F. Brown και J. Miles Dale. Ο Del Toro επίσης συμμετείχε στη συγγραφή του σεναρίου μαζί με τους Kevin Hageman, Dan Hageman, Patrick Melton και Marcus Dunstan.

H τριλογία μυθιστορημάτων δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά ως συλλογή το 1984 και έχει πουλήσει συνολικά πάνω από 7 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Τα βιβλία είναι γεμάτα από ιστορίες για μικρά παιδιά και έχουν χαρακτηριστεί υπερβολικά τρομακτικά από την American Library Association. Μάλιστα για ένα διάστημα είχε απαγορευτεί και η κυκλοφορία τους.

To σενάριο θα περιλαμβάνει εμβληματικές σκηνές από το "Scary Stories 3: More Tales του Chill Your Bones" συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπινου σκιάχτρου του "Harold", του κοριτσιού με τις αράχνες που ξεπηδούν από το πρόσωπό της του "The Red Spot".

Και επειδή η αναμονή ως το καλοκαίρι είναι ακόμα μεγάλη, ρίξτε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό για τον Δεκέμβρη και μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceΟι νέες αφίσες της εβδομάδας 10/12 - 16/12Στις υποψηφιότητες των Βραβείων SAG "Black Panther" και "Infinity War"Έρχεται το πρώτο Athens Fashion Film Festival

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα