Το Borderlands 2 VR είναι διαθέσιμο στο Playstation 4

Αγοράζουμε όλοι PSVR;

H 2K και η Gearbox Software ανακοίνωσαν την αποκλειστική κυκλοφορία του VR στο PlayStation VR, το οποίο θα σας επιτρέψει να δοκιμάσετε για πρώτη φορά το πολυαγαπημένο παιχνίδι σε εικονική πραγματικότητα.

Όπως μάθαμε από το TechAU, τα βασικά χαρακτηριστικά για το Borderlands 2 VR στο PS VR περιλαμβάνουν:

Μπείτεστην Πανδώρα

Μπείτε

στα παπούτσια ενός Treasure-seeking Vault Hunter, οπλισμένου με χιλιάδες πιθανά όπλα σε μια προσπάθεια να "ξεχειλώσετε" τις τσέπες σας. Εκτοξεύστε τους ληστές στοχεύοντας στον πραγματικό κόσμο, βρείτε το τέλειο όπλο μέσα σε ένα σεντούκι σε πραγματικό μέγεθος και ελέγξτε τα όπλα σας από κάθε γωνία. Catch-a-Ride και τρέξτε σε όλη την Pandora με θέα από πρώτο πρόσωπο, και βιώστε τη συγκίνηση ενός ψυχάκια που τρέχει προς το μέρος σας με χειροβομβίδα στο χέρι φωνάζοντας, "Boom time!"

Σταματήστε το χρόνο

Το Borderlands 2 VR περιλαμβάνει νέα χαρακτηριστικά, μοναδικά για την εμπειρία VR για να ενισχύσουν τους Vault Hunters στην προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν τον Handsome Jack. Με το Bad Time Mega Fun Time (BAMF Time), οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη νέα slow-mo ικανότητα για να απωθήσουν τους κοντινούς εχθρούς και να επιβραδύνουν κυριολεκτικά την ταχύτητα του παιχνιδιού για να ετοιμάσουν την επόμενη επίθεσή τους. Επιπλέον, με την επιλογή Teleport, οι παίκτες μπορούν να γλιστρήσουν σε όλη την Pandora με την κομψότητα του Claptrap.

Γίνετε Εικονικός Κυνηγός

Αναλάβετε το ρόλο ενός από τα τέσσερα classes, Siren, Commando, Gunzerker και Assassin, με μοναδικά στυλ μάχης και ενημερωμένες δεξιότητες που αξιοποιούν τη νέα λειτουργικότητα του VR, συμπεριλαμβανομένης της νέας δυνατότητας BAMF Time. Είτε συντρίβοντας τους εχθρούς με τις δυνάμεις της Maya Siren, καλώντας τις ενισχύσεις του Saber Turret ως Axton, νιώθοντας την αδρεναλίνη των διπλών πολυβόλων ως Salvador, ή καρφώνοντας το σπαθί του Zer0 στην πλάτη του εχθρού, το Borderlands 2 VR εξιτάρει τους παίκτες όπως ποτέ άλλοτε.

Ζήστε τις εικονικές βελτιώσεις

Για πρώτη φορά, οι παίκτες μπορούν να βιώσουν την εκπληκτική ευχαρίστηση της οδήγησης στην Pandora σε μια προοπτική πρώτου προσώπου, επιταχύνοντας και κατευθύνοντας με το joystick, ενώ στοχεύουν τα όπλα του οχήματος με το headset. Με τη χρήση των motion controls και του headset, οι παίκτες μπορούν να αλληλεπιδρούν με τα συστήματα μενού με νέο και διαισθητικό τρόπο για την πλατφόρμα, διευκολύνοντας την πλοήγηση σε αυτά. Οι παίκτες θα μπορούν επίσης να επιλέξουν το προτιμώμενο στυλ κίνησης τους.

Γίνετε virtually πλούσιοι

Το Borderlands VR φέρνει μηχανισμούς shoot-and-loot σε VR με εκατομμύρια procedurally-generated όπλα και εργαλεία, το καθένα με τις δικές του ικανότητες και τροποποιήσεις. Οι προστατευτικές ασπίδες, οι χειροβομβίδες, τα relics, τα class mods, και η πιο ολοκληρωμένη οπλοστασία του κυνηγού Vault Hunter για μέγιστη δύναμη και χάος.

To Borderlands 2 ήταν ένα απο τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια της σειράς και σίγουρα το Borderlands 2 VR θα κάνει τον ίδιο πάταγο!

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

IGN Greece Πλέον μπορείτε να γίνετε ο Χριστός και να θερίσετε κόσμο Μπορεί και να δούμε No More Heroes 3 Dissidia Final Fantasy NT - Final Battlefield Map Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα