Χετάφε-Βιγιαρεάλ 1-3: Ασταμάτητο "κίτρινο υποβρύχιο" (vid)

Χετάφε-Βιγιαρεάλ 1-3: Ασταμάτητο "κίτρινο υποβρύχιο" (vid)osinteliΚυρ, 11/08/2020 - 17:14

Συνέχεια στο εξαιρετικό ξεκίνημα που πραγματοποιεί στην Primera Division έδωσε η Βιγιαρεάλ, καθώς πέρασε νικηφόρα (1-3) και από την έδρα της Χετάφε, "σκαρφαλώνοντας" στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι μία εβδομάδα μετά τη νίκη επί της Βαγιαδολίδ, επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, αφήνοντας τη Χετάφε για τρίτο σερί ματς χωρίς "τρίποντο".

Η Βιγιαρεάλ άνοιξε πολύ νωρίς το σκορ (11') με τον Πάκο Άλκαθερ, η Χετάφε απάντησε πέντε λεπτά αργότερα (16') με φανταστικό γκολ του Μάουρο Αραμπάρι, όμως δεν πρόλαβε ούτε να το χαρεί. Και αυτό διότι στο 17' το "κίτρινο υποβρύχιο" πήρε εκ νέου κεφάλι στο σκορ με τον Τριγκέρος. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 62' ο Μορένο με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι.

Για τη Βιγιαρεάλ ήταν η πέμπτη φετινή νίκη στο πρωτάθλημα, που την φέρνει στην κορυφή της La Liga με 18 βαθμούς, την ώρα που η Χετάφε υποχώρησε στην 9η θέση με απολογισμό 11 πόντους.

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Getafe - Ποδόσφαιρο Villarreal - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CF Getafe ΙΣΠΑΝΙΑ Συνέχεια στο εξαιρετικό ξεκίνημα που πραγματοποιεί στην Primera Division έδωσε η Βιγιαρεάλ, καθώς πέρασε νικηφόρα (1-3) και από την έδρα της Χετάφε, "σκαρφαλώνοντας" στην κορυφή της βαθμολογίας.

Article publish on Κυρ, 11/08/2020 - 17:14 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα