Μασούρας : «Αδικήσαμε τους ευατούς μας στο πρώτο ματς»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσουμε, είναι ευχής έργο ότι ήρθε με αυτόν τον τρόπο, με διαφορετικούς σκόρερ, με κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο, δεν είμαστε εντελώς ικανοποιημένοι, δεν θέλουμε να δεχόμαστε τόσο εύκολα γκολ. Στο πρώτο παιχνίδι αδικήσαμε τους εαυτούς μας, θα μπορούσαμε να το είχαμε κερδίσει αυτό το παιχνίδι, όχι γιατί θεωρητικά είμαστε καλύτερη ομάδα με καλύτερους ποδοσφαιριστές αλλά γιατί πραγματικά αξίζαμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, όμως για κάποιους

λόγους δεν το καταφέραμε τότε. Δείξαμε σήμερα ότι μπορούμε να το κάνουμε αυτό. 

Δεν μπορεί κανένας προπονητής σε όλο τον κόσμο να αλλάξει πολλά πράγματα σε αυτό το διάστημα. Δείξαμε ότι είχαμε διαφορετική προσέγγιση στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, μας βοηθάει αυτό. Το θέμα είναι να δείξουμε συνέχεια σε αυτό το αγωνιστικό πρόσωπο και να συνεχίσουμε την δουλειά. 

Θα πρέπει με τον νέο προπονητή να εκμεταλλευτούμε αυτήν την αγωνιστική άνοδο που δείξαμε σήμερα. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε γιατί σε ένα παιχνίδι το οποίο ελέγχαμε, κατορθώσαμε να μην έχουμε τόσο καλή αμυντική συμπεριφορά, να δεχθούμε κάποιες φάσεις και να δεχθούμε κάποια γκολ. Αυτά είναι που πρέπει να διορθώσουμε και να συνεχίσουμε με την ίδια ένταση, δουλειά, ένταση». 

Keywords
Τυχαία Θέματα