Μασούρας - Μπρούμα: Wingers time! (infographic)

Μασούρας - Μπρούμα: Wingers time! (infographic)vkonstanΔευ, 12/21/2020 - 11:11

Το θριαμβευτικό φινάλε της χρονιάς από τον Ολυμπιακό απέναντι στην ΑΕΛ, ανέδειξε πολλούς πρωταγωνιστές. Από τον δραστήριο και οργανωτικό Φορτούνη, στον Σουντανί ο οποίος διαρκώς ανεβαίνει σε απόδοση και στον Ελ Αραμπί που δε λέει να βάλει φρένο στις... ορέξεις του! Όμως σήμερα θα εστιάσουμε στην απόδοση δύο ακραίων του Ολυμπιακού, του

Γιώργου Μασούρα και του Ερμίντο Μπρούμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ - Οι καλύτερες στιγμές του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ

Το ματς που είχε ανάγκη ο Μπρούμα

Ο Μπρούμα περίμενε πως και πως την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Θα είχε έρθει νωρίτερα απέναντι στην ΑΕΚ, όμως η ποιότητα του αγωνιστικού χώρου δεν επέτρεψε στο τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού να πάρει το ρίσκο, καθώς ο Πορτογάλος έρχεται από μυϊκό τραυματισμό. Απέναντι στην ΑΕΛ ο Μπρούμα έδειξε διάθεση να καθορίσει το παιχνίδι των Πειραιωτών. Ήταν ομαδικός, αποτελεσματικός και "πρόδοσε" το προπονητικό του έργο, καθώς έδειξε πως έχει προσαρμοστεί αρκετά στη φιλοσοφία του Μαρτίνς και στη χημεία της ομάδας. Χτυπάει την πόρτα του rotation σε ένα κομβικό σημείο για τη σεζόν, αφού θα αποτελέσει μια από τις επιπλέον επιλογές του Μαρτίνς, αρχής γενομένης από το ντέρμπι της... Πρωτοχρονιάς με την ΑΕΚ (03/01, 19.30, NS2HD). 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ - Ο Σεμέδο "δίκασε" τον Μπρούμα στον... αέρα της Nova!

Τον Μασούρα ξέρει και εμπιστεύεται ο Μαρτίνς

Για τον Μασούρα τα περισσότερα έχουν ειπωθεί σε αντίστοιχες αγωνιστικές περιστάσεις. Ο απόλυτος παίκτης του προπονητή και του συνόλου, μπήκε στο ματς για τα τελευταία 32 λεπτά και έπαιξε με υψηλό κίνητρο και έντονη διάθεση. Όταν το μυαλό άλλων ταξίδεψε στις χειμερινές διακοπές που ακολουθούν, ο Μασούρας έπιασε δουλειά με ένα γκολ, δύο ασίστ και ένα δοκάρι. Μαζί με ακόμα 4-5 παίκτες του Ολυμπιακού απ' όλες τις γραμμές, αποτελεί αγωνιστική σταθερά, την οποία φυσικά ξέρει και εμπιστεύεται ο Πέδρο Μαρτίνς.    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ - Ο Μαρτίνς "τελείωσε" τον Βινάγκρε οριστικά!

Με τους αριθμούς της Opta

Οι αριθμοί δεν έκρυψαν την αγωνστική υπεροχή των δύο παικτών και μέσω της Opta, επίσημου στατιστικού συνεργάτη των καναλιών Novasports και του Novasports.gr, παρουσιάζονται στο παρακάτω infographic. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off vkonstan Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός Γιώργος Μασούρας Μπρούμα Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Πολλοί διακριθέντες στον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της ΑΕΛ, αλλά ας μιλήσουμε για τους ακραίους. Article publish on Δευ, 12/21/2020 - 11:11 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα