Άγιαξ: Αφέθηκε ελεύθερος τελικά ο Πρόμες

Άγιαξ: Αφέθηκε ελεύθερος τελικά ο ΠρόμεςtnalΔευ, 12/21/2020 - 10:55

Ο Κουίνσι Πρόμες αφέθηκε ελεύθερος από τις ολλανδικές αρχές, μετά τη σύλληψή του για επίθεση με μαχαίρι κατά συγγενή του. Ο ποδοσφαιριστής του Άγιαξ πέρασε δυο ημέρες στο κρατητήριο και στις πρώτες του δηλώσεις μετά την απελευθέρωσή του τόνισε πως είναι χαρούμενος και πως όλα τελείωσαν θετικά.

Ο Πρόμες δήλωσε χαρακτηριστικά: “Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Ήταν μια αρρωστημένη εβδομάδα, που ευτυχώς τελείωσε θετικά. Θα

ήθελα να κρατήσω αυτό το κομμάτι για τον εαυτό μου. Άλλωστε, δεν μου επιτρέπεται να μιλήσω για την υπόθεση. Όλοι είχαν τη δυνατότητα να διαβάσουν τι έγινε, αλλά δεν είναι αληθινό ό,τι έχει γραφτεί".

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: "Όλοι σοκαρίστηκαν, αλλά η ομάδα με στήριξε και αυτό ήταν καλό. Τα παιδιά στα αποδυτήρια με υποστήριξαν σε όλα. Είμαι σε φόρμα, είμαι υγιής και είμαι ελεύθερο. Μπορώ να κάνω αυτό που αγαπώ περισσότερο, δηλαδή να παίξω ποδόσφαιρο".

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - Eredivisie - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ajax - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ AFC Ajax ΟΛΛΑΝΔΙΑ Ο Κουίνσι Πρόμες αφέθηκε ελεύθερος από τις ολλανδικές αρχές, μετά τη σύλληψή του για επίθεση με μαχαίρι κατά συγγενή του. Article publish on Δευ, 12/21/2020 - 10:55 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα