Μάσιμο Μοράτι: «Έχω τον Μουρίνιο στην καρδιά μου!»

Μάσιμο Μοράτι: «Έχω τον Μουρίνιο στην καρδιά μου!»mkatsafaΤρί, 03/16/2021 - 14:24

photo Getty Images 

Η Ίντερ ήταν η μεγάλη ωφελημένη της αγωνιστικής καθώς μετά τη νίκη της 2-1 στο Τορίνο και την ήττα της Μίλαν από τη Νάπολι αύξησε τη διαφορά της στους 9 βαθμούς από τη μισητή της αντίπαλο. 
«Η Ίντερ έχει μία καλή διαφορά, αλλά είμαι δεισιδαιμονικός, οπότε δεν θέλω να πω τίποτα, αλλά νομίζω ότι η Ίντερ θα διαχειριστεί αυτό το πλεονέκτημα. Η Γιουβέντους έχει βέβαια ένα παιχνίδι λιγότερο, αλλά πρέπει να παίξει απέναντι στη Νάπολι εκτός έδρας», είπε

ο Μοράτι στο Radio Kiss Kiss. Ο πρώην Πρόεδρος της Ίντερ μίλησε και για την εποχή του στο κλαμπ. 
«Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι ο προπονητής που τον έχω ακόμα στην καρδιά μου, και είναι και ο προπονητής που έχει την αύρα του νικητή, ακόμα κι αν υπό τον Ρομπέρτο Μαντσίνι ξεκινήσαμε να κερδίζουμε με συνέπεια, ενώ δεν ξεχνώ τον Τζίτζι Σιμόνι». 

Τέλος ο Μοράτι, αναφέρθηκε και στον πρώην αρχηγό της Νάπολι, τον Μάρεκ Χάμσικ, τον οποίο προσπάθησε με επιμονή να τον αγοράσει η Ίντερ, αλλά έπεσε πάνω σε…τοίχο.
«Ήθελα να φέρω τον Μάρεκ Χάμσικ και κάλεσα τον Ντε Λαουρέντις, αλλά μου απάντησε ότι δεν ήθελε να τον πουλήσει. Ήταν λάθος μας να μην τον αποκτήσουμε από τη Μπρέσια όταν μπορούσαμε».

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Inter Milano - Ποδόσφαιρο Off Off mkatsafa Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #serieA Inter Milano ΙΤΑΛΙΑ Ο πρώην Πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Ζοζέ Μουρίνιο.  Article publish on Τρί, 03/16/2021 - 14:24 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα