Θουρουτούθα: “Η ιστορία του Ρότζερ ελπίζω να μην επαναληφθεί”

Ο επικεφαλής του Μεξικανικού Όπεν, Ραούλ Θουρουτούθα, σε πρόσφατη συνέντευξη του κατέκρινε τα κλειστά συμβόλαια μεταξύ παικτών και τουρνουά. Ο Ισπανός ανέφερε συγκεκριμένα την περίπτωση του Ρότζερ Φέντερερ, ενώ σχολίασε και την απουσία του Ράφαελ Ναδάλ από το Μεξικό την φετινή χρονιά.

Ο Ελβετός θρύλος του τένις έχει κλειστό συμβόλαιο με το 500αρι τουρνουά του Ντουμπάι, το οποίο διεξάγεται την ίδια εβδομάδα με αυτό του Ακαπούλκο. Ο Φέντερερ έχει αγωνιστεί μέχρι σήμερα 14 φορές στα Αραβικά Εμιράτα και έχει κερδίσει 8 τίτλους. Το τελευταίο συμβόλαιο που υπέγραψε

με το event ήταν το 2019.

“Αυτή η ιστορία με τον Ρότζερ και το Ντουμπάι ελπίζω ότι δεν θα επαναληφθεί ποτέ με άλλον παίκτη. Είναι σημαντικό κάθε τενίστας να μπορεί να συμμετέχει σε όσα περισσότερα τουρνουά γίνεται”, δήλωσε ο Θουρουτούθα.

Παρά την απουσία του Φέντερερ, στο φετινό Μεξικάνικο Όπεν θα αγωνιστούν κορυφαία ονόματα του τένις, όπως ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν. Ωστόσο, ο Ραφαέλ Ναδάλ δεν θα υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι, καθώς απέσυρε την συμμετοχή του από το τουρνουά λόγω τραυματισμού στην πλάτη. Ένα θέμα που προβληματίζει τον Ισπανό τενίστα από την αρχή της σεζόν.

Γιάννης Μαύρος

The post Θουρουτούθα: “Η ιστορία του Ρότζερ ελπίζω να μην επαναληφθεί” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα