Μας αποχαιρετά και το Daredevil του Netflix

4/6 σειρές της Marvel εκτός...

Το "Daredevil" των Marvel/Netflix ακυρώθηκε μετά από τρεις σεζόν.

Το Deadline έλαβε μια δήλωσε από το Netflix, που λέει, "Το Daredevil της Marvel δεν θα επιστρέψει για τέταρτη σεζόν στο Netflix. Είμαστε απίστευτα περήφανοι για την τελευταία σεζόν του show και παρότι είναι επώδυνο για τους fans, νοιώθουμε

ότι είναι καλύτερο να κλείσουμε αυτό το κεφάλαιο ενώ βρίσκεται στα καλύτερα του. Είμαστε ευγνώμονες στον showrunner, Erik Oleson, τους σεναριογράφους, την εξαιρετική ομάδα του show και το απίστευτο cast περιλαμβάνοντας και τον Charlie Cox ως Daredevil, και επίσης στους fans που υποστήριξαν την σειρά με τα χρόνια. Αν και η σειρά στο Netflix τελείωσε, οι υπάρχουσες τρεις σεζόν θα μείνουν στην υπηρεσία για τα επόμενα χρόνια, ενώ ο χαρακτήρας του Daredevil θα ζήσει μέσω των μελλοντικών projects της Marvel".

Το "Daredevil" είναι η τέταρτη σειρά της συνεργασίας Marvel/Netflix που σταμάτα, αφήνοντας στον αέρα μόνο τα "Punisher" και "Jessica Jones". Και για τα δύο περιμένουμε νέες σεζόν μέσα στη χρονιά. Το "Punisher" θα επιστρέψει για δεύτερη φορά στις αρχές του 2019, ενώ το "Jessica Jones" βρίσκεται υπό παραγωγή οπότε θα το δούμε πιο μετά. Σκεπτόμενοι όμως ότι το "Daredevil" θεωρούνταν ο "πυρήνας" της Marvel στο Netflix, το μέλλον των δύο εναπομεινάντων σειρών φαίνεται δυσοίωνο.

Το "Defenders" ήταν η πρώτη σειρά που αφέθηκε στην άκρη, με το "Iron Fist" και το "Luke Cage" να ακολουθούν. Οι fans ήταν αισιόδοξοι για την μοίρα του "Daredevil", καθώς η τελευταία σεζόν είχε πάρει καλές κριτικές και ο showrunner Eric Oleson είχε αναφέρει στα μέσα Νοέμβρη ότι είχε παρουσιάσει την ιδέα του για την τέταρτη σεζόν στο Netflix.

H τρίτη σεζόν τελείωσε με διάφορα ερωτήματα, όπως το νέο πιθανό μέλλον του "Bullseye" και την πιθανή εισαγωγή μυθολογίας των X-Men.

Οι ακυρώσεις αυτές έρχονται λίγο πριν η Disney ξεκινήσει την δική της συνδρομητική υπηρεσία, το Disney+. Γνωρίζουμε ήδη ότι εκεί θα δούμε άλλες σειρές της Marvel, μεταξύ των οποίων μία με πρωταγωνιστή τον Tom Hiddleston στον ρόλο του ως Loki, ο οποίος προσφάτως επιβεβαιώθηκε ότι όντως έχει πεθάνει στο MCU μέσω του "Avengers: Infinity War".

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Οι ίδιοι οι Matt Murdock και Benjamin Poindexter αναλύουν την Bullseye σκηνή μάχης με τον Daredevil: Στα παρασκήνια της πιο εντυπωσιακής μάχης της 3ης σεζόν
Keywords
Τυχαία Θέματα