Μαρτίνς: «Πάμε να κερδίσουμε, όχι να υπερασπιστούμε το 3-0»

Ο Ολυμπιακός δίνει την Πέμπτη (21:45 Novasports Prime) τον επαναληπτικό κόντρα στην Σλόβαν – οι Πειραιώτες επικράτησαν 3-0 στον πρώτο αγώνα των play off του Europa League – και λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Μπρτισλάβα, ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Όλεγκ

Ρέαμπτσουκ μίλησαν στους εκπροσώπους του τύπου για την αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Μαρτίνς:

«Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι η Σλόβαν θα διεκδικήσει την πρόκριση. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι ανοιχτά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πάμε να κερδίσουμε και δεν πάμε να υπερασπιστούμε το 3-0. Θα τα δώσουμε όλα και δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Έχουμε αυτοπεποίθηση και πιστεύουμε ότι θα ολοκληρώσσουμε την δουλειά μας με τον καλύτερο τρόπο. Η Σλόβαν έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, κανείς από εμάς δεν έχει επαναπαυτεί. Ξέρουμε ότι έχουμε έναν ποιοτικό αντίπαλο απέναντι μας, ενώ όσον αφορά τον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, είναι κάτι που θα πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες που θα βρούμε εκεί».

Για την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο παιχνίδι και για το γεγονός της καθυστέρησης της έναρξης του πρωταθλήματος, ο κ. Μαρτίνς, σχολίασε: «Μου άρεσε η εικόνα της ομάδας κυρίως αν το συγκρίνουμε εκείνο κόντρα στην Λουντιγκόρετς. Είδαμε μεγάλη βελτίωση κυρίως σε θέματα φυσικής κατάστασης. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι για τη νέα σεζόν. Όσο για την αναβολή, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι κάτι πολύ άσχημο, ο κόσμος θέλει να παρακολουθεί τους αγώνες, επομένως θα πρέπει όλοι οι υπεύθυνοι να παλεύουν ώστε να αποφεύγονται τέτοιες καταστάσεις».

Για την κατάσταση των Σισέ, Χασάν, Μασούρα και αν θα δοθεί χρόνος συμμετοχής στον Λόπες: «Οι Χασάν και Σισέ είναι έτοιμοι, αλλά όχι ο Μασούρας. Όλοι οι υπόλοιποι δουλεύουν, είναι διαθέσιμοι και ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα θα δούμε αν θα τους δώσουμε χρόνο συμμετοχής».

Ερωτηθείς τέλος για το θέμα των μεταγραφών και αν θα αποκτηθούν νέοι ποδοσφαιριστές για την ομάδα, ο τεχνικός του Ολυμπιακού απέφυγε να απαντήσσει.

Ρέαμπτσουκ: «Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει χαλάρωση, έχει ολοκληρωθεί μόνο το 50% της δουλειάς, μένει το άλλο 50%. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να ολοκληρώσουμε τη δουλειά

Για το ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει παίκτη στη θέση του και πως νιώθει γι΄αυτό, είπε:

Δεν με επηρεάζει, δουλεύω καθημερινά για να βελτιώνομαι. Είναι ποδόσφαιρο, είναι φυσιολογικό να υπάρχει ανταγωνισμός και δουλεύω για να βοηθάω όσο πιο πολύ μπορώ την ομάδα.

Αν επηρεάζει αυτόν και τους συμπαίκτες του, η αναβολή του πρωταθλήματος την ομάδα.

Δεν είναι κάτι ευχάριστο, δεν είναι θετικό. Εμείς προσπαθούμε όμως να συγκεντρωθούμε σε πράγματα που μπορούμε να ελέγξουμε και αυτό δεν μπορούμε να το ελέγξουμε. Δεν επηρεαζόμαστε καθόλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα