Μαρτίνς: “Καλό σκορ για εμάς, άλλο ματς στο Φάληρο”

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κρατήσει το 0-1 στη Χάιφα για περισσότερα από 90 λεπτά απέναντι στη Μακάμπι, αλλά ισοφαρίστηκε με αναπάντεχο τρόπο στο φινάλε του ματς και το έργο του στο Φάληρο θα είναι πιο δύσκολο. Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε τη δική του εκτίμηση μετά το τέλος του απαιτητικού αγώνα:

“Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι το 1-1 είναι ένα καλό σκορ για εμάς. Οι καιρικές συνθήκες μας κόστισαν σε κουράγιο και δυνάμεις. Παίξαμε απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο, ο οποίος μας δυσκόλεψε.

Στο δικό μας γήπεδο και στις συνθήκες που έχουμε συνηθίσει, θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη. Ο Τικίνιο έκανε ένα πολύ καλό ματς. Τα χαρακτηριστικά του ταίριαζαν στον αγώνα. Μπορεί να βοηθήσει στην επίθεση και στη δημιουργία. Ήταν πάνω απ΄ τον μέσο όρο σε ότι αφορά την προσαρμογή στις καιρικές συνθήκες, αλλά και τις δυσκολίες στο ματς εξαιτίας του αντιπάλου. Ο αντίπαλος μας πίεσε αρκετά και παίξαμε χαμηλά, Αυτό δεν το συνηθίζουμε γιατί ήμασταν κουρασμένοι εξαιτίας των συνθηκών και της διάθεσης του αντιπάλου. Είμαστε 100% σίγουροι πως ο παιχνίδι στην Ελλάδα θα είναι διαφορετικό λόγω των καιρικών συνθηκών, αλλά και των 30.000 δικών μας φίλων που θα βρίσκονται στο πλευρό μας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα