Μαρτίνς: “Δεν είναι τυχαίο το αμυντικό ρεκόρ”

Μαρτίνς: “Δεν είναι τυχαίο το αμυντικό ρεκόρ”tnalΠέμ, 11/12/2020 - 12:32

Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε πως το αμυντικό ρεκόρ του Ολυμπιακού δεν είναι τυχαίο και πως είναι αποτέλεσμα δουλειάς. Ο Πορτογάλος τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδος μίλησε στην πορτογαλική εφημερίδα “Record” με αφορμή το αφιέρωμα των συμπατριωτών του στην εφετινή πορεία των “ερυθρολεύκων”. 

Αρχικά, ο Μαρτίνς δήλωσε: “Πρόκειται για μια σαφής και αδιαμφισβήτητη απόδειξη

της συνέπειας και της ισορροπίας αυτής της ομάδας. Έχει να κάνει με μια διαδικασία που αποτελεί πλέον μέρος του παιχνιδιού μας. Στην πραγματικότητα, έχουμε δείξει μεγάλη συνοχή και συνέπεια και η επιτυχία του αποτελεί μεγάλο κομμάτι του πλάνου μας στο σύνολο του”.

Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος τεχνικός συμπλήρωσε: “Εκτός από την τεχνική και τακτική ποιότητα των παικτών, και την ευφυΐα τους (και έχουμε παίκτες εξαιρετικής ποιότητας, η οποία είναι η πιο σημαντική) θέλω να αναφέρω ότι η συνέπεια και η ισορροπία που έχουμε αυτά τα δύο χρόνια είναι το αποτέλεσμα της διαδικασίας και του μοντέλου του παιχνιδιού μας”.

Τέλος, ο προπονητής των “ερυθρολεύκων” δήλωσε: “Αυτό που συμβαίνει δεν είναι τυχαίο, όπως και τα στατιστικά και τα στοιχεία της περασμένης σεζόν δεν ήταν τυχαία“.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε πως το αμυντικό ρεκόρ του Ολυμπιακού δεν είναι τυχαίο και πως είναι αποτέλεσμα δουλειάς. Article publish on Πέμ, 11/12/2020 - 12:32 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα