Μαρτίνς «Αφιερωμένη στα θύματα της Θύρας 7 η νίκη, χρόνο στον Σωκράτη» (vid)

Μαρτίνς «Αφιερωμένη στα θύματα της Θύρας 7 η νίκη, χρόνο στον Σωκράτη» (vid)npiliosΚυρ, 02/07/2021 - 19:44

Μεταξύ άλλων ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports πως:

«Φυσικά είναι αφιερωμένη η νίκη σε αυτούς πάντα είναι στην οικογένειά μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή μας. 

Βάλαμε δύο γκολ και μπήκαμε πολύ δυνατά με ένταση, βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι και πιστεύω πως θα γίνουμε καλύτεροι και σήμερα

μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ».

Για τον Παπασταθόπουλο: «Η ποιότητα του Σωκράτη είναι γνωστή. Είχαμε προγραμματίσει να του δώσουμε χρόνο ώστε να πάρει παιχνίδια και να επιστρέψει στον αγωνιστικό ρυθμό του».

Για τους Ανδρούτσο, Ρέαμπτσιουκ και Μπρούνο: «Είναι καλά ο Ανδρούτσος και ο Ρέαμπτσιουκ παίζουν πολύ καλά και είμαι ευχαριστημένος. Νομίζω πως ο Μπρούνο δεν έχει κάτι σοβαρό, αλλά θα περιμένουμε τις εξετάσεις».

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Μάρτινς: «Αφιερωμένη στα θύματα της Θύρας 7 η νίκη, χρόνο στον Σωκράτη» Submitted by npilios on Κυρ, 02/07/2021 - 19:44 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/MARTINS_OSFP_070221.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Στα θύματα της Θύρας 7 αφιέρωσε το 3-0 του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τόνισε πως θέλουν να δώσουν παιχνίδια και χρόνο στον Σωκρατη Παπασταθόπουλο ώστε να βρει ρυθμό. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Στα θύματα της Θύρας 7 αφιέρωσε το 3-0 του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τόνισε πως θέλουν να δώσουν παιχνίδια και χρόνο στον Σωκρατη Παπασταθόπουλο ώστε να βρει ρυθμό. Article publish on Κυρ, 02/07/2021 - 19:44 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα