Primera Division: Μπιλμπάο και Βαλένθια μοιράστηκαν τα ... πάντα (hls)

Primera Division: Μπιλμπάο και Βαλένθια μοιράστηκαν τα ... πάντα (hls)kmpotsΚυρ, 02/07/2021 - 19:32 Ατλέτικο Μπιλμπάο και Βαλένθια ήθελαν τη νίκη, οι μεν Βάσκοι για να ενισχύσουν την προσπάθεια εξόδου τους στην Ευρώπη, οι δε "Νυχτερίδες" για ν' απομακρυνθούν - ακόμη περισσότερο - από την επικίνδυνη ζώνη, όμως αμφότεροι περιορίστηκαν στον βαθμό της ισοπαλίας 1-1 (43' αυτογκόλ Γκιγιαμόν - 65' Παουλίστα).

Ίσως κανείς

να μη θέλει να θυμάται το πρώτο ημίχρονο στο "Σαν Μαμές" που πλην της φάσης του αυτογκόλ του Γκιγιαμόν στο 43' δεν επιφύλασσε την παραμικρή συγκίνηση. Όχι πως το δεύτερο μέρος ήταν κατά πολύ καλύτερο αφού παρά τη δεδομένη καλύτερη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του Μαρθελίνο Γκαρθία Τοράλ, όχι μόνον δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της στην πράξη αλλά δέχτηκε και την ισοφάριση από τον Γκαμπριέλ Παουλίστα στο 65' χάνοντας την ευκαιρία να περάσει στην ένατη θέση της βαθμολογίας. 

 

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Athletic Bilbao - Ποδόσφαιρο Valencia - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #primeradivision #matchday22 #BILVAL Athletic Bilbao ΙΣΠΑΝΙΑ Σ' ένα ματς που γρήγορα θα ξεχαστεί η Βαλένθια σημείωσε δύο γκολ αλλά περιορίστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας Article publish on Κυρ, 02/07/2021 - 19:32 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα