Μαρσέιγ: Ο Σαμπάολι σκέφτεται μόνο τη ρεβάνς της Τούμπας

Ο Αργεντινός τεχνικός εμφανίστηκε ικανοποιημένος με τη νίκη 2-0 της Μαρσέιγ επί της Μονπελιέ και τόνισε πως θα υπάρξει rotation στην αναμέτρηση με τον “Δικέφαλο” του Βορρά.

Χαρακτηριστικά, ο Σαμπάολι δήλωσε: “Είναι εξαιρετικά σημαντική αυτή η νίκη για εμάς σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του πρωταθλήματος και επειδή είχαμε τον αγώνα της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ. Όλες οι ομάδες μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα και εμείς έπρεπε να πάρουμε τη νίκη. Προσπαθούμε να ανακτήσουμε τη σωματική και πνευματική

κατάσταση των παικτών για να είμαστε όσοι καλύτεροι γίνεται στον αγώνα της Πέμπτης. Πρέπει να σκεφτούμε πρώτα το παιχνίδι της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη που είναι σημαντικό. Μετά θα υπάρξει ένα άλλο σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή με την Παρί Σεν Ζερμέν και μετά ένα άλλο Τετάρτη μετά. Θα υπάρξει αναγκαστικά rotation λόγω των συνεχόμενων αγώνων. Είναι μια πρόκληση που είμαι προπονητής αυτής της ομάδας και με έναν τέτοιο πρόγραμμα με σερί με δύσκολα παιχνίδια”.

Στη συνέχεια, ο Αργεντινός τεχνικός συμπλήρωσε: “Ο Καμαρά έπαιξε κεντρικός αμυντικός αφού ο Τσαλέτα-Τσαρ ένιωσε λίγο άσχημα. Για μένα είναι εξαιρετικός στόπερ, αλλά μπορεί να παίξει εξαιρετικά και ως μέσος. Έχει βελτιωθεί πολύ. Είναι πολύ καλός στο μαρκάρισμα και μας δίνει επιλογές για να ανεβάσουμε την ομάδα ακόμα πιο ψηλά. Δεν είναι έκπληξη για μένα ο Χαρίτ, τον περιμέναμε σε αυτό το επίπεδο. Όταν ξεκινούσε μαζί μας την σεζόν, μερικές φορές έβαζε τον εαυτό του σε περίπλοκες καταστάσεις με την μπάλα. Εξελίχτηκε όμως και έγινε ζωτικός παίκτης για την ομάδα, καταφέρνει να μας δίνει πράγματα και σε καταστάσεις στο ένας εναντίον ενός”.

Keywords
Τυχαία Θέματα