Μαρσέιγ: Αρνητικός για την τεχνική ηγεσία ο Φερέιρα

Μαρσέιγ: Αρνητικός για την τεχνική ηγεσία ο ΦερέιραtnalΠέμ, 02/04/2021 - 12:55

Ο Αμπέλ Φερέιρα δε φαίνεται να βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μαρσέιγ το προσεχές χρονικό διάστημα. Οι Μασσαλοί έστρεψαν την προσοχή τους στον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ, μετά την κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες με την Παλμέιρας, καθώς αναζητούν τον αντικαταστάτη του Αντρέ Βίλας Μπόας.

Σύμφωνα με τον βραζιλιάνικο Τύπο, ο Φερέιρα είχε επαφή με τη γαλλική ομάδα, όμως εμφανίστηκε αρνητικός στο ενδεχόμενο αποχώρησης από τη βραζιλιάνικη ομάδα. Ο Φερέιρά έχει στραμμένη την προσοχή του στους αγώνες του παγκοσμίου κυπέλλου συλλόγου, όμως η βραζιλιάνικη ομάδα θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Τίγκρες-Ουλσάν, για μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης. 

ΓΑΛΛΙΑ - Ligue 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Marseille - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Marseille ΓΑΛΛΙΑ Ο Αμπέλ Φερέιρα δε φαίνεται να βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μαρσέιγ το προσεχές χρονικό διάστημα. Article publish on Πέμ, 02/04/2021 - 12:55 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα