Ναδάλ: “Δεν νιώθω καλά για να παίξω”

12:20 4/2/2021 - Πηγή: Tennis24

Αινιγματικός για την παρουσία του στο Australian Open 2021 εμφανίστηκε ο Ράφαελ Ναδάλ, σε συνέντευξη που παραχώρησε την Τετάρτη (03/02) στο Vamos de Movistar.

Ο 34χρονος Ισπανός μίλησε στη Susana Guasch και αναφέρθηκε στο πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες στην πλάτη και δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στην πρεμιέρα του ATP Cup ενώ πιθανότατα δεν θα μπορέσει

να βοηθήσει την πατρίδα του στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ο βασικός του στόχος είναι να είναι έτοιμος για το Australian Open και θα παλέψει ώστε να είναι έτοιμος για την ερχόμενη εβδομάδα όπου ξεκινάει το πρώτο Major της χρονιάς.

“Δεν είμαι σε χάλια κατάσταση αλλά δεν νιώθω καλά για να παίξω. Στο τέλος κάθε προπόνησης ένιωθα σφίξιμο στην πλάτη. Κάνω θεραπεία κάθε ημέρα και ελπίζω να βελτιωθεί τις επόμενες ημέρες. Σήμερα είμαι καλύτερα, αλλά ακόμα δεν είμαι έτοιμος να παίξω σε ένα ματς που απαιτεί 100% ένταση γιατί δεν είμαι 100% έτοιμος. Θα δούμε πως θα πάει” είπε χαρακτηριστικά ο Ναδάλ.

Παρά την απουσία του Ναδάλ, η Ισπανία πήρε τη νίκη επί της Αυστραλίας στην πρεμιέρα ενώ την Παρασκευή, εφόσον επιτραπούν οι αγώνες, θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα και πάλι χωρίς τον κορυφαίο Ισπανό στον κόσμο.

“Ο πρώτος στόχος είναι να αποθεραπευτώ πλήρως. Ξεκίνησα με μεγάλο ενθουσιασμό τη χρονιά. Προπονήθηκα καλά στη Μαγιόρκα και την Αδελαϊδα” πρόσθεσε.

Όσον αφορά το κυνήγι του 21ου Grand Slam τίτλου της καριέρας του, ο Ναδάλ επανέλαβε ότι δεν έχει εμμονή με αυτό.

“Το μόνο που μπορώ να κάνω τώρα, είναι να συνεχίσω να κάνω ότι έκανα μέχρι σήμερα. Να παλεύω κάθε μέρα για να είμαι καλύτερος και να έχω ευκαιρίες να πετυχαίνω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν ένιωσα εμμονή με τα Grand Slam”

The post Ναδάλ: “Δεν νιώθω καλά για να παίξω” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα