Μαρούσι – ΑΕΚ 82-90: Επιστροφή στις νίκες για την “ένωση”

Η ΑΕΚ στο πρώτο δεκάλεπτο κατάφερε να πάρει προβάδισμα τριών πόντων με τον Ραντλ να είναι καταιγιστικός για την «ένωση». Ο Αμερικάνος γκαρντ στην πρώτη περίοδο έφτασε τους 10 πόντους, όντας ο πρώτος διψήφιος για την ομάδα του Ηλία Ζούρου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ΑΕΚ ήταν για άλλη μια φορά καταιγιστική. Ο Ραντλ συνέχισε από εκεί που σταμάτησε στο πρώτη περίοδο. Το Μαρούσι δεν κατάφερε να αντιδράσει καθώς η ΑΕΚ

ήταν πολύ καλή επιθετικά.

Στην τρίτη περίοδο ο ΜακΡέι  και Κουζέλογλου ήταν οι κορυφαίοι για την «ένωση». Ο Αμερικάνος γκαρντ, αρχικά, αύξησε την διαφορά και την ΑΕΚ να προπορεύεται  σε θέση οδηγού στο παιχνίδι στους 18 πόντους (37-55). Ωστόσο, ο Ραντούλιτσα έφτασε τη διαφορά στους 10 πόντους, με τον Σέρβο να γίνεται και ο κορυφαίος για τους γηπεδούχους με 15 πόντους. Από την άλλη κορυφαίος για την ΑΕΚ ήταν ο Κουζέλογλου με 13 πόντους.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Τζούιστον μείωσε στους 8 τη διαφορά από την ΑΕΚ βάζοντας το πρώτο τρίποντο του δεκαλέπτου. Η ΑΕΚ απάντησε με τον Αγραβάνη να σκοράρει και να κρατάει την ΑΕΚ σε τροχιά «νίκης» στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Το Μαρούσι στα τελευταία λεπτά κατάφερε να μειώσει στους 8 πόντους (15:06’’) . Στα τελευταία 6 δευτερόλεπτά δεν άλλαξε κάτι με την ΑΕΚ να παίρνει το «ροζ φύλλο» στον αγώνα.

Η ΑΕΚ έφτασε τις 9 νίκες στη φετινή Stoiximan Basket League, συνεχίζοντας τη μάχη της για μια είσοδο στην εξάδα. Αντίθετα, το Μαρούσι έφτασε τις 14 ήττες στο φετινό πρωτάθλημα.

Δεκάλεπτα: 17-24, 20-23, 20-23, 23-20

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, ενώ το Μαρούσι θα παίξει εκτός έδρας με τον Κολοσσό Ρόδου.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα