Miami Open: Και επίσημα εκτός ο Τζόκοβιτς

O Νόβακ Τζόκοβιτς ανακοίνωσε και επίσημα την απόσυρσή του από το Miami Open της ερχόμενης εβδομάδας μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στα social media

“Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να στο Miami Open φέτος. Σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου ισορροπώ το προσωπικό με το επαγγελματικό πρόγραμμα. Λυπάμαι που δεν θα ζήσω από κοντά τους καλύτερους πιο παθιασμένους φαν του κόσμου. Ανυπομονώ να αγωνιστώ στο Μαϊάμι του χρόνου. “, έγραψε στο X (πρώτη twitter) ο Νο1 του κόσμου. 

lang="en" dir="ltr">Hi Miami!
Unfortunately I won’t be playing the @MiamiOpen this year. At this stage of my career, I’m balancing my private and professional schedule. I’m sorry that I won’t experience some of the best and most passionate fans in the world. I’m looking fw competing in MI in future!

— Novak Djokovic (@DjokerNole) March 16, 2024

Επόμενος σταθμός του Σέρβου θα είναι η χωμάτινη σεζόν και το Μόντε Κάρλο, ενώ στο δρόμο του φυσικά είναι το Roland Garros και το Wimbledon, αλλά και οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Στο Grand Slam του Παρισιού θα υπερασπιστεί τον τίτλο του όπως και στην Αυστραλία, ενώ στο Λονδίνο έχει να καλύψει τους βαθμούς υπεράσπισης της πορείας του ως τον τελικό.

Το Μiami Open θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 20-31 Μαρτίου.

The post Miami Open: Και επίσημα εκτός ο Τζόκοβιτς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Tennis24
Miami Open, Τζόκοβιτς,Miami Open, tzokovits