Μαρόκο: Πανέτοιμο για την έκπληξη με Ισπανία

Οι Αφρικανοί έχουν την ομάδα και το ταλέντο για να αποκλείσουν τους παγκόσμιους πρωταθλητές του 2010, 36 χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση σε αυτή τη φάση της κορυφαίας διοργάνωσης. Η αφρικανική ομάδα προκρίθηκε ως πρώτη του ομίλου της, νικώντας τον Καναδά (2-1) και το Βέλγιο (2-0) και φέρνοντας ισοπαλία με την Κροατία (0-0), φτάνοντας στους «16» για πρώτη φορά από τότε που έχασε 1-0 από τη Δυτική Γερμανία το 1986, στο Μουντιάλ του Μεξικού.

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία από τις

καλύτερες ομάδες στον κόσμο, η οποία είναι μεταξύ των κορυφαίων φαβορί», δήλωσε ο προπονητής του Μαρόκου, Βαλίντ Ρεγκραγκί, στην συνέντευξη Τύπου. «Έχουμε, ωστόσο, τα δικά μας χαρακτηριστικά, ενώ είχαμε μια επιπλέον ημέρα ξεκούρασης. Αν καταφέρουμε να τους βγάλουμε νοκ άουτ, θα είναι μεγάλη έκπληξη. Είπα στους παίκτες, πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο, παίζουμε μόνο τελικούς εδώ. Έχουμε παίξει τρεις τελικούς στη φάση των ομίλων και τώρα είναι ο τέταρτος τελικός μας», πρόσθεσε.

Η Ισπανία και το Μαρόκο ήρθαν ισόπαλες 2-2 στη φάση των ομίλων το 2018, αλλά ο Ρεγκραγκί επέμεινε ότι το παιχνίδι αυτό αποτελεί παρελθόν και ότι η ομάδα του θα πρέπει να είναι πλήρως συγκεντρωμένη στην αυριανή αναμέτρηση, καθώς οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά. «Μου άρεσε το δεύτερο ημίχρονο με τον Καναδά, όταν μείναμε στο πλάνο μας και ήμασταν εξαιρετικά συγκεντρωμένοι. Απέναντι στην Ισπανία, θα πρέπει να παίξουμε όλο το παιχνίδι έτσι».

Keywords
Τυχαία Θέματα