Μαραντόνα: “Θα ήθελα να σκοράρω και με το δεξί χέρι”

Μαραντόνα: “Θα ήθελα να σκοράρω και με το δεξί χέρι”tnalΤρί, 10/27/2020 - 11:11

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα αποκάλυψε πως το δώρο που θα ήθελε για τα γενέθλιά του είναι να σκοράρει και πάλι κόντρα στην Αγγλία, αυτή τη φορά με το δεξί χέρι. Ο κατά πολλούς κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην ιστορία αποκάλυψε και τις επαφές που είχε με τη Μαρσέιγ, όταν ακόμα αγωνίζονταν στη Νάπολι, ενώ αναφέρθηκε και στους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αρχικά, ο Μαραντόνα δήλωσε στο γαλλικό περιοδικό “France Football” για το δώρο που θέλει

για τα γενέθλιά του, καθώς γίνεται 60 ετών: “Ονειρεύομαι να σκοράρω και πάλι εναντίον της Αγγλίας, αλλά αυτήν τη φορά με το... δεξί χέρι”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις επαφές που είχε με τους Μασσαλούς: “Οι διοικούντες τη Μαρσέιγ είχαν έρθει σε επαφή μαζί μου και μου πρότειναν να διπλασιάσουν τον μισθό μου. Έπαιζα στη Νάπολι εκείνη την εποχή και ο πρόεδρος, Κοράντο Φερλάινο, μου είπε ότι εάν κατακτήσουμε το Κύπελλο UEFA, θα με άφηνε να φύγω. Ο Μπερνάρ Ταπί και ο Μισέλ Ινταλγκό ήλθαν να με δουν μέχρι την Ιταλία για να μου καταθέσουν πρόταση και να το συζητήσουμε όλοι μαζί. Μόλις επέστρεψα στη Νάπολη, είπα στον Φερλάινο: ‘Ευχαριστώ πρόεδρε για όλα αυτά τα όμορφα χρόνια, θα πάω’. Σε εκείνο το σημείο, άρχισε να κάνει τον χαζό και να μου λέει ότι παρερμήνευσα τα λόγια του. Αυτό ήταν και το τέλος της ιστορίας”.

Τέλος, δήλωσε για τους Μέσι και Ρονάλντο: “Μέσι και Κριστιάνο... Κριστιάνο και Μέσι. Για εμένα, αυτοί οι δύο, είναι ένα επίπεδο πάνω από τους υπόλοιπους. Δε βλέπω κανέναν να τους πλησιάζει. Κανείς δεν καταφέρνει, ούτε το μισό από αυτό που κάνουν”.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα αποκάλυψε πως το δώρο που θα ήθελε για τα γενέθλιά του είναι να σκοράρει και πάλι κόντρα στην Αγγλία, αυτή τη φορά με το δεξί χέρι. Article publish on Τρί, 10/27/2020 - 11:11 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα