Μαραντόνα: «Ονειρεύομαι να πετύχω γκολ στους Άγγλους με το δεξί χέρι»

Μαραντόνα: «Ονειρεύομαι να πετύχω γκολ στους Άγγλους με το δεξί χέρι»gdouskasΔευ, 10/26/2020 - 22:51

Με ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Ντιέγο Μαραντόνα κυκλοφορεί την Τρίτη (27/10) το έγκυρο γαλλικό ποδοσφαιρικό περιοδικό «France Football», καθώς την προσεχή Παρασκευή ο «πίμπε ντ’ όρο» γιορτάζει τα 60α γενέθλιά του.

Ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου έδωσε συνέντευξη στο «France Football» και μεταξύ άλλων ερωτηθείς για το τι θα ήθελε ως δώρο για τα επερχόμενα γενέθλια του, έδωσε

αφοπλιστική απάντηση: «Ονειρεύομαι πως είμαι σε θέση να πετύχω ένα ακόμη γκολ κατά της Αγγλίας, αυτή τη φορά με το δεξί χέρι».

Σε άλλη ερώτηση για το ποιος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο αυτή τη στιγμή, ο Αργεντινός ήταν σαφής: «Μέσι και Κριστιάνο, Κριστιάνο και Μέσι. Κατ΄εμέ αυτοί οι δύο είναι πολύ πιο πάνω από τους υπόλοιπους. Δεν βλέπω κάποιον να τους πλησιάζει. Ουδείς κάνει ούτε τα μισά από τους αυτούς τους δύο»!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - ΔΙΕΘΝΕΙΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off Off ΔΙΕΘΝΕΙΣ Το γαλλικό περιοδικό «France Football» κυκλοφορεί την Τρίτη (27/10) με ειδική έκδοση αφιερωμένη στον Ντιέγο Μαραντόνα, ο οποίος στις 30 του μηνός κλείνει τα 60 του. Article publish on Δευ, 10/26/2020 - 22:51 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα