Μάντζιος: "Τους κοιτάμε όλους στα μάτια"

Μάντζιος: "Τους κοιτάμε όλους στα μάτια"dstroumbΣάβ, 11/28/2020 - 21:46

Ο προπονητής της ομάδας του Άρη Άκης Μάντζιος μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports αμέσως μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, για τη μαχητικότητα των παικτών του και το ότι πλέον όλους τους αντιπάλους τους κοιτούν στα μάτια.

Άκης Μάντζιος:

"Νομίζω ήταν ένα ματς που και οι δύο ομάδες το

ήθελαν. Δεχτήκαμε ένα κρύο γκολ, δεν είχε ρυθμό το πρώτο ματς και δεν είχε το παιχνίδι μεγάλες φάσεις. Στο δεύτερο φάγαμε και πάλι κρύο και γρήγορο γκολ. Μετά τις αλλαγές είχαμε ένταση και ενέργεια, σκοράραμε πιέσαμε να πάρουμε τον βαθμό αλλά δεν τα καταφέραμε. Δείξαμε όμως πως μπορούμε να τους κοιτάμε όλους στα μάτια. 

Σίγουρα θέλαμε να πάρουμε τους βαθμούς αλλά τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για το ματς της Τετάρτης. 

Οι αλλαγές ήταν να γίνουμε εκεί που έγιναν, αλλά το δεύτερο γκολ μας χάλασε αυτά που είχαμε στο μυαλό μας, όμως όλα τα παιδιά πάλεψαν και τους αξίζουν συγχαρητήρια." 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off dstroumb Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης ΕΛΛΑΔΑ Ο προπονητής της ομάδας του Άρη μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports αμέσως μετά το ματς με τον Ολυμπιακό. Article publish on Σάβ, 11/28/2020 - 21:46 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα