Άρης-Ολυμπιακός 1-2: Πήρε το ντέρμπι και την πρώτη θέση(vids)

Άρης-Ολυμπιακός 1-2: Πήρε το ντέρμπι και την πρώτη θέση(vids)mkouzoulΣάβ, 11/28/2020 - 21:34

Ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, επικράτησε εκτός έδρας του Άρη με 2-1 με τον Μπουχαλάκη να σκοράρει και τα δύο γκολ ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε ο Μπερτόγλιο.  

Ο Άρης μπήκε δυνατά στο ματς και πίεσε τον Ολυμπιακό,

όμως οι “ερυθρόλευκοι” ισορρόπησαν το ματς και όταν τους δόθηκε η ευκαιρία την εκμεταλλεύτηκαν για να φτάσουν σε σημαντική νίκη που τους φέρνει μόνους πρώτους στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Άρης γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα. 

Ο Άρης, μπήκε αρκετά πιεστικά στο παιχνίδι και έδειξε από την αρχή ότι θέλει να πιέσει την εστία του Ολυμπιακού και να προηγηθεί. Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου, είχαν την κατοχή στα πρώτα λεπτά του αγώνα και στο έβδομο λεπτό απείλησαν για πρώτη φορά στο ματς.  

Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μάνος πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και είδε τη μπάλα να καταλήγει άουτ.  

Ο Ολυμπιακός όπως ήταν αναμενόμενο, προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς και θέλησε να κρατήσει την κατοχή. Η πρώτη ευκαιρία στην εστία του Άρη, ήρθε στο δέκατο λεπτό. Ο Ελ Αραμπί, ταλαιπώρησε τους αντίπαλους αμυντικούς με διαδοχικές ντρίμπλες, μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, το οποίο όμως δεν είχε δύναμη και έτσι είδε τη μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Σιαμπάνη.  

Έξι λεπτά αργότερα, ο Ελ Αραμπί έκανε την κούρσα και την πάσα στον Φορτούνη που με ωραία προσπάθεια μπήκε στην περιοχή, δοκίμασε το πόδι του, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του πορτιέρε του Άρη!  

Ο Κώστας Φορτούνης στο 19΄, εκτέλεσε φάουλ στην περιοχή με καλές προϋποθέσεις, αλλά ο Σισέ έπιασε αδύναμη κεφαλιά και έδωσε την ευκαιρία στον Σιαμπάνη να μαζέψει.  

Αμφότερες ομάδες έπαιζαν καλά στην άμυνα στο πρώτο ημίχρονο και είχαν καλές επιστροφές.  

Στο 29 όμως ο Ολυμπιακός κατάφερε ν΄ανοίξει το σκορ. Ο Φορτούνης εκτέλεσε φάουλ, ο Σιαμπάνης δεν υπολόγισε σωστά τη πορεία της μπάλας και με κοντινή προβολή ο Μπουχαλάκης έκανε το 0-1!

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, πανηγύρισε το πρώτο φετινό του γκολ!  

Ο Άρης πίεσε και στο 42 δημιούργησε ευκαιρία στην εστία του Σα.

Ο Ματίγια εκτέλεσε το φάουλ, οι αμυντικοί του Ολυμπιακού απομάκρυναν η μπάλα έφτασε στον Ματέο Γκαρσία, που έπιασε δυνατό σουτ με το αριστερό, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από τ΄οριζόντιο δοκάρι του Σα. Αυτή ήταν και η τελευταία ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο. 

Με το “καλημέρα” στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός πέτυχε και δεύτερο γκολ! Ο Ελ Αραμπί από το κέντρο, έσπασε τη μπάλα δεξιά στον Φορτούνη, αυτός έκανε τη σέντρα για τον Μπουχαλάκη στην άλλη πλευρά, αυτός κοντρόλαρε και έπιασε φανταστικό σουτ για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Σιαμπάνη για το 0-2!

Τελευταία φορά που ο Μπουχαλάκης πέτυχε δύο γκολ σε ένα αγώνα, ήταν με την φανέλα της Νότιγχαμ κόντρα στην Μπρέντφορντ, το 2017!  

Στο 49΄ δύο λεπτά αργότερα ο Μάνος θέλησε να εκμεταλλευτεί το λάθος του Εμβιλά έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού με βιαστικό σουτ, που δεν προβλημάτισε τον Σα.  Στο 56 ο Ολυμπιακός απείλησε μια ακόμη μια φορά. Ο Φορτούνης εκτέλεσε το κόρνερ ο Σεμέδο πήρε την κεφαλιά όμως ο Σιαμπάνης μάζεψε εύκολα. 

Ο Άρης μετά το δεύτερο γκολ πίεσε περισσότερο, κράτησε μπάλα, ωστόσο δεν μπορούσε εύκολα να διασπάσει την αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού.   

Στο 72, ο Ελ Αραμπί μετά από πάσα του Μασούρα πίσω από το κέντρο, κατέβασε και έπιασε δυνατό σουτ, με τη μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι!  

Ο Άρης πίεζε και κατάφερε να μειώσει στην δεύτερη ουσιαστική του απειλή στο δεύτερο ημίχρονο. Οι τρεις αλλαγές του Άκη Μάντζιου συνεργάστηκαν στο 74΄, με τον Σίλβα να κάνει σέντρα από τ΄αριστερά και ο Μπερτόγλιο να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1! Δεύτερο γκολ για τον Μπερτόλιο στο πρωτάθλημα!  

Στο 87΄ο Βρουσάι, με μια φανταστική ενέργεια απέφυγε τους αντίπαλους του, όμως δεν μπόρεσε να γυρίσει σωστά τη μπάλα για να βρει τρίτο γκολ ο Ολυμπιακός.
 

Αρης: Σιαμπάνης, Σάκιτς(57΄Σίλβα), Σούντγκρεν(85 Γκανέα), Ροζ, Μπεναλουάν, Ματίγια, Τζέγκο, Σάσα(69΄Μπερτόγλιο), Γκάμα, Γκαρσία, Μάνος(57΄Λόπεθ) 

Ολυμπιακός: Σα, Σισέ, Σεμέδο, Χολέμπας, Ραφίνια, Καμαρά, Μπουχαλάκης(100΄Πέπε) , Εμβιλά, Φορτούνης(82΄Βρουσάι), Λοβέρα(62΄Μασούρας), Ελ Αραμπί(82 Κάιπερς). 

 Διαιτητές: Ιβάν Μπέμπεκ, Γκόραν Πάτακι, Μπόγιαν Ζομπένιτσα 

4ος Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης 

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα στο match center του Novasports.gr

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off mkouzoul Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης ΕΛΛΑΔΑ Ο Ολυμπιακός επικράτησε στο ντέρμπι κορυφής, του Άρη με 2-1 με δύο γκολ του Μπουχαλάκη και ισάριθμες ασίστ του Φορτούνη.  Article publish on Σάβ, 11/28/2020 - 21:34 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα