Μάντζιος: "Πικραμένοι από τον αποκλεισμό"

Μάντζιος: "Πικραμένοι από τον αποκλεισμό"ntzouaniΠέμ, 03/04/2021 - 22:11

 

Ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος εξέφρασε την πικρία του για τον αποκλεισμό της ομάδας του από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας και ιδιαίτερα με τον τρόπο που έχασαν οι "κίτρινοι" την πρόκριση. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου: 

"Είμαστε πικραμένοι με την εξέλιξη του αγώνα, σταθήκαμε καλά, δεν απειληθήκαμε, κοντά σε μια μεγάλη πρόκριση, όμως ένα λάθος ήταν αρκετό για να

μείνουμε εκτός Κυπέλλου. Γιατί τα λάθη πληρώνονται.

Είχαμε καλά διαστήματα και στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε ένταση, βγάλαμε συνδιασμούς, ήρθε το γκολ, ήμασταν κοντά σε μια μεγάλη πρόκριση. Όμως τα λάθη συμβαίνουν, μείναμε εκτός Κυπέλλου, έμεινε η προσπάθεια από τα παιδιά, αλλά η πίκρα του αποκλεισμού είναι πιο δυνατή. 

Ήταν μια φάση που κανείς δεν περίμενε να γίνει. Έδινα οδηγία και ξαφνικά είδα τον Μπουχαλάκη να σκοράρει. Ήταν ένα λάθος που πληρώσαμε και θα πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα". 

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης ΕΛΛΑΔΑ Ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος εξέφρασε την πικρία του για τον αποκλεισμό της ομάδας του από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας και ιδιαίτερα με τον τρόπο που έχασαν οι "κίτρινοι" την πρόκριση.  Article publish on Πέμ, 03/04/2021 - 22:11 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα