Μάντζιος: “Μαντσίνι, βάλε γκολ!”

Σαφής εντολή έδωσε ο Άκης Μάντζιος στον Ντάνιελ Μαντσίνι, με αφορμή όσα είδε αυτόν στο φιλικό που έδωσε ο Άρης την περασμένη Κυριακή (4/7) με αντίπαλο τη Χάιντουκ Σπλιτ, επί σλοβένικου εδάφους. Ο προπονητής των “κίτρινων” ζήτησε από τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό να είναι πιο τολμηρός απέναντι από τις αντίπαλες εστίες και να επιχειρεί να σκοράρει, όποτε έχει ανάλογη ευκαιρία.

Στην ιδιαίτερη συζήτηση που είχε χθες (5/7) ο Μάντζιος

με τον Ντάνιελ Μαντσίνι, στο πλαίσιο της προπόνησης της ομάδας, του είπε ότι θα πρέπει να επιχειρεί να σκοράρει άμεσα και όχι να ανοίξει διαδρόμους για τους συμπαίκτες του ή να ψάχνει τον ελεύθερο παίκτη με έξτρα πάσα, όταν αγωνίζεται στη θέση του φορ. Να προσπαθήσει, δηλαδή, να βγάλει από μέσα του τον “killer” απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα, ώστε να ανεβάσει τα ποσοστά του στο σκοράρισμα και να βοηθήσει με αυτόν τον τρόπο περισσότερο την ομάδα του.

Σε ό,τι αφορά στην ιδιαίτερη συζήτηση που είχε με τον Μπρούνο Γκάμα, επίσης στη χθεσινή προπόνηση, ζήτησε κι από αυτόν να γίνει περισσότερο απειλητικός απέναντι στην αντίπαλη εστία. Ο Πορτογάλος είναι εξαιρετικός διεμβολιστής, όμως, ο Μάντζιος θέλει κι από αυτόν να προσπαθεί να βρει περισσότερα γκολ, πέρα από το να δημιουργεί ευκαιρίες συνολικά για την ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα