Μάντζιος: "Ήταν ένα παιχνίδι - μάθημα για εμάς"

"Μάθημα" για την ομάδα του χαρακτήρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό ο Άκης Μάντζιος. Ο τεχνικός του Λεβαδειακού έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη συνέντευξη τύπου στο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης, αλλά και στην έλλειψη φρεσκάδας που είχαν οι Βοιωτοί στο πρώτο μέρος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άκης Μάντζιος στη συνέντευξη τύπου:

«Πρώτα από όλα να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Είχα επισημάνει στα παιδιά ότι θα ήταν δύσκολο το ματς,
με έναν Παναθηναϊκό σε καλή κατάσταση, με ενθουσιασμό, που βγάζει δύναμη. Σε τέτοια παιχνίδια, όταν τρως γκολ στο 5ο λεπτό, τότε όλα τελειώνουν. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε κατά πολύ την εικόνα μας, αλλά δυστυχώς δεν βρήκαμε τις φάσεις. Θέλω να πω δύο πράγματα. Καταρχήν, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν δεύτεροι σε όλες τις μονομαχίες, δεν είχαμε τη “φρεσκάδα” και τη δύναμη να κοντράρουμε την ομάδα του Παναθηναϊκού. Δεύτερον, ότι αυτό είναι το δεύτερο ματς που δεχόμαστε με δύο φάσεις, δυο γκολ. Το ίδιο έγινε και σήμερα. Είναι στοιχεία που πρέπει να δουλέψουμε, να τα βελτιώσουμε».

Για το αν αλλάζει ο προγραμματισμός του Λεβαδειακού μετά από αυτή την ήττα:

«Δεν υπάρχει το εντός προγράμματος… Όλα τα ματς είναι δύσκολα φέτος, έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα. Το είπα και την προηγούμενη αγωνιστική ότι θα πρέπει να παίρνουμε κάτι σε κάθε ματς. Είναι ένα παιχνίδι- μάθημα για εμάς. Θέλαμε να συνεχίσουμε την καλή εικόνα που είχαμε στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά όταν δέχεσαι γκολ στο 5’, το 45’ και το 93’ είναι “κρύα” γκολ και είναι δύσκολο να το γυρίσεις απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα».

Για το επιθετικό ποδόσφαιρο που θέλει να παίξει ο Λεβαδειακός και πότε θα βγει στο παιχνίδια των Βοιωτών:

«Θα έρθει με τη δουλειά αλλά και με τους παίκτες που περιμένουμε να έρθουν σε καλύτερο επίπεδο. Έχουμε δυο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι τραυματίες και διαθέτουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παίξαμε τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια μας εκτός έδρας απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους».
Keywords
Τυχαία Θέματα