Δεν έφτανε ο Ιγκουαίν για την Μίλαν

Στραβοπάτησε η Μίλαν στο ''Σαν Σίρο'' κόντρα στην Αταλάντα που πήρε βαθμό στο τελικό 2-2 στις καθυστερήσεις με τον Ριγκόνι. Σκόραρε ο Ιγκουαίν για τρίτο σερί ματς.

Εξαιρετική η ομάδα του Γκατούζο στο πρώτο ημίχρονο άνοιξε το σκορ με τον Γκονσάλο Ιγκουαίν μόλις στο 2ο λεπτό.(9ο γκολ σε 11ματς απέναντι στην Αταλάντα στην καριέρα του.) Πολλά σουτ προς την εστία του Γκολίνι, η Μίλαν απειλούσε συνεχώς και έχασε ευκαιρίες για να βάλει περισσότερα γκολ
με αποκορύφωμα το δoκάρι του Μποναβεντούρα.

Από ένα ημίχρονο ειχαν οι δύο ομάδες με την Αταλάντα να παρουσιάζεται εντελώς διαφορετική στην επανάληψη με Ριγκόνι και Σαπάτα να έρχονται από τον πάγκο και να παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα.

Με την έναρξη του ημιχρόνου ο Σαπάτα προειδοποίησε τον Ντοναρούμα και τρία λεπτά αργότερα ο Αλεχάντρο Γκόμεζ αξιοποίησε το γύρισμα του Σαπάτα και ισοφάρισε σε 1-1 με το 3ο φετινό του γκολ.

Η Μίλαν αποσυντονίστηκε από το γκολ αλλά κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα χάρη σε μια ενέργεια του Σούσο που μοίρασε στον Μποναβεντούρα με τον Ιταλό να σκοράρει κόντρα στην παλιά του ομάδα.

Από κει και πέρα η Αταλάντα πίεσε για την ισοφάριση και τελικά βρήκε το γκολ με τον Ριγκόνι μετά από το σούτ του Σαπάτα και την επέμβαση του Ντοναρούμα στις καθυστερήσεις.

Μίλαν έμεινε για 2η σερί αγωνιστική χωρίς τρίποντο μετά το 1-1 με την Κάλλιαρι. Έχει ματς λιγότερο με την Τζένοα και δοκιμάζεται στην έδρα της Έμπολι μέσα στην εβδομάδα στην εμβόλιμη αγωνιστική.

-Οι ''ροσονέρι'' έχουν κερδίσουν την Αταλάντα από τον Ιανουάριο του 2014. Αυτή ήταν η 20η ισοπαλία ανάμεσα στις δύο ομάδες στο Σαν Σίρο.

-Η Αταλάντα πήρε βαθμό μετά από δύο συνεχόμενες ήττες.
Keywords
Τυχαία Θέματα