Μάντζιος: "Από εμάς εξαρτάται να το γυρίσουμε"

Μάντζιος: "Από εμάς εξαρτάται να το γυρίσουμε"gpagosΔευ, 01/18/2021 - 17:39

Ο Ακης Μάντζιος στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης του Αρη μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό μίλησε στους παίκτες τόσο για το παιχνίδι που προηγήθηκε όσο και για τη συνέχεια. 

Το επόμενο παιχνίδι είναι το παιχνίδι (20/1) Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης και ο Ελληνας τεχνικός αναφέρθηκε και σε αυτό.

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στάθηκε στο ότι η ομάδα δεν σκόραρε όπως είχε κάνει και στις

δηλώσεις του στη NOVA μετά το τέλος του αγώνα και έδειξε ικανοποιημένος από τη διάθεση που είχαν οι παίκτες. 

Ο Μάντζιος μεταξύ άλλων, για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, είπε τα εξής: "Σταθήκαμε καλά και αγωνιστικά και τακτικά. Κάναμε φάσεις, παίξαμε σωστά, με λογική αλλά μας έλειψε το γκολ".

Για τη συνέχεια είπε: "Δεν αλλάζουμε την φιλοσοφία μας, συνεχίζουμε τη δουλειά, με δουλειά και επιμονή θα έρθουν τα γκολ και οι νίκες. Xθες δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε, θα το πάρουμε όμως στη συνέχεια αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι".

Και πρόσθεσε τα εξής: "Aπό εμάς αποκλειστικά εξαρτάται να το γυρίσουμε. Τώρα σκεφτόμαστε το Κύπελλο είναι θεσμός που θέλουμε να προχωρήσουμε".

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off gpagos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ακης Μάντζιος Άρης ΕΛΛΑΔΑ Ο Ακης Μάντζιος μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και εν όψει της συνέχειας των υποχρεώσεων του Αρη μίλησε στους παίκτες Article publish on Δευ, 01/18/2021 - 17:39 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα