Superleague: Κερδισμένοι, αλλαγές και σταθερές

Superleague: Κερδισμένοι, αλλαγές και σταθερές astiliadΔευ, 01/18/2021 - 16:56

Ο Χασάν συνεχίζει να δικαιώνει τον Μαρτίνς για την επιμονή του να τον έχει στο ρόστερ δίνοντας για πολλοστή φορά λύση σε δύσκολη για την ομάδα του στιγμή. Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες όπως ο Εμβιλά και ο Ελ Αραμπί που είναι φως-φανάρι πως έχουν υπερφορτωθεί αγωνιστικά.

ΟΙ πρώτες εικόνες του Ρέαμπτσιουκ είναι άκρως ενθαρρυντικές, ενώ και ο Ντρέγκερ είναι παίκτης που μπορεί να δώσει μεγαλύτερη ενέργεια από τον Ραφίνια στη γραμμή. Ερωτηματικό υπάρχει ακόμη για την αμυντική του συνέπεια, όμως και αυτός δεν έχει ρυθμό αγώνων.

Στην ΑΕΚ η έλευση του Μανόλο Χιμένεθ ίσως αλλάξει και την ιστορία στο θέμα της ανανέωσης των συμβολαίων των Λιβάια και Ολιβέιρα. Ήδη ο Ισπανός μοιάζει να έχει αφυπνίσει αμφότερους αγωνιστικά. Όχι μόνο γιατί σημείωσαν τα δύο γκολ της ομάδας το βράδυ της Κυριακής στο Ολυμπιακό Στάδιο κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά γιατί πρωτοστάτησαν σε διάθεση και πάθος για την θεαματική βελτίωση της εικόνας της "Ένωσης" στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο ΠΑΟΚ έχει πλέον (όπως η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός) δεύτερο φορ που μπορεί να του δώσει πράγματα στο παιχνίδι, καθώς ο Κρμέντσικ διαθέτει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Σβιντέρσκι και σίγουρα παρουσιάζει καλύτερη εικόνα από τον Τσόλακ. Ο Τζόλης παραμένει σταθερά ο σταθερότερος και καλύτερος παίκτης του "δικεφάλου" από την αρχή της σεζόν, ενώ είναι σε καλό... φεγγάρι τόσο ο Ελ Καντουρί όσο και ο Σβάαμπ στον άξονα σε μια κρίσιμη στιγμή της σεζόν  με συνεχόμενα παιχνίδια.

Ο Άρης δεν έχει καλά αποτελέσματα, κατά συνέπεια και κλονισμένη ψυχολογία το τελευταίο διάστημα. Ο Μπρούνο Γκάμα δεν είναι το ίδιο επιδραστικός στο παιχνίδι όσο στο ξεκίνημα της σεζόν. Προφανώς και οι κίτρινοι χρειάζονται ενίσχυση στη  γραμμή κρούσης με προσθήκη παίκτη για την επίθεση, όμως θα είναι λάθος τους να εστιάσουν εκεί αγνοώντας επιμέρους στοιχεία του παιχνιδιού που δεν πήγαν καλά το τελευταίο διάστημα.

Ο Παναθηναϊκός δέχθηκε γκολ μόνο σε ένα από τα τελευταία 6 παιχνίδια πρωταθλήματος και είναι σαφές ότι ο Μπόλονι αξιολόγησε γρήγορα και αποτελεσματικά την κατάσταση που βρήκε διορθώνοντας άμεσα το σημαντικότερο από τα προβλήματα που είχε το "τριφύλλι". Νίκες όπως αυτή κόντρα στον Άρη δημιουργούν χαρακτήρα και βελτιώνουν την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών.

Η νίκη του Απόλλωνα στη Λάρισα ισοδυναμεί με... μια κατηγορία και επιβραβεύει την ομάδα του Παράσχου για την καλή αγωνιστική της εικόνα εφέτος. Η ΑΕΛ αναζητά αλλαγή αγωνιστικού επιπέδου μέσω των μεταγραφών, αφού χρόνος υπάρχει αρκετός ακόμη για όλες τις ομάδες. Το ίδιο και για την ουραγό Λαμία που βελτίωσε την εικόνα της και μοιάζει έτοιμη να δώσει μάχη μέχρι το τέλος.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ The Experts Off Off astiliad Off Off ΕΛΛΑΔΑ Κερδισμένοι και χαμένοι, νέα πρόσωπα και αλλαγές στην εξέλιξη μιας παράξενης αγωνιστικής σεζόν. Νέα αποτυπώματα της δράσης του Σαββατοκύριακου στη Σουπερλίγκ. Article publish on Δευ, 01/18/2021 - 16:56 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα