Μάντζαρης: "Εύκολη νίκη απέναντι σε καλή ομάδα" (video)

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης τόνισε πως ο Ολυμπιακός έκανε μια σπουδαία εμφάνιση, έχοντας διαβάσει σωστά τις αδυναμίες της Μπάγερν Μονάχου.

Κάνατε ένα γεμάτο παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση.
"Από την αρχή μπήκαμε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι να φτάσουμε στη νίκη που τη θέλαμε πάρα πολύ για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς πόντους. Πιστεύω τα 35 από τα 40 λεπτά κάναμε αυτό που έπρεπε γι αυτό ήρθε και μια εύκολη
νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα".

Θα την χαρακτήριζες νίκη των ψηλών; 54 πόντους πήρε ο Ολυμπιακός από τους 3 ψηλούς

"Σίγουρα έκαναν εξαιρετική δουλειά. Ξέραμε ότι έπρεπε να χτυπήσουμε στα ευάλωτα σημεία της Μπάγερν και γι αυτό «ταΐσαμε» τους ψηλούς, δώσαμε τη μπάλα στους ψηλούς, καθώς δεν είχαν αντίπαλο κάτω από το καλάθι και γι αυτό έκαναν τόσο καλή δουλειά".

Βγάζει μια αντίδραση ο Ολυμπιακός;

"Τον τελευταίο ενάμισι μήνα έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας όλη η καλή δουλειά που κάναμε μέχρι πριν από αυτό το διάστημα την έχουμε σπαταλήσει. Εκεί που παλεύαμε για τετράδα, τώρα παλεύουμε να μπούμε στα πλέι οφς. Δεν είναια υτή η εικόνα της ομάδας και δεν είμαστε για να παλεύουμε να μπούμε στην οκτάδα. Γι ` αυτό πρέπει να αντιδράσουμε να κάνουμε όσες νίκες μπορούμε μέχρι το τέλος να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε".

Κρατάτε την τύχη στα χέρια σας.

"Ακριβώς. Δεν εξαρτόμαστε από κανέναν οπότε θα ψάξουμε νίκες μέχρι το τέλος".
Keywords
Τυχαία Θέματα