Μάντσεστερ Σίτι – Ερ. Αστέρας 3-1: Το γύρισε γιατί ήταν καλύτερη (hls)

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, η Σίτι ήταν καλύτερη, είχει ευκαιρίες για γκολ με κορυφαία το δοκάρι του Χάαλαντ στο 25΄, όμως κόντρα στην ροή του αγώνα προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους.

Σε μία από τις ελάχιστες προσπάθειες να βγουν σε αντεπίθεση, οι παίκτες του Αστέρα προηγήθηκαν από το ωραίο μακρινό σουτ του Οσμάν Μπουκαρί.

Κορυφαίος της ομάδας του Βελιγραδίου στο πρώτο ημίχρονο ο τερματοφύλακας Γκλάζερ που έπιασε τα… άπιαστα.

Στην επανάληψη αποκαταστάθηκε

η τάξη με το γρήγορο γκολ της ισοφάρισης από τον Αλβάρες στο 47΄ (άλλαξε εκπληκτικά την μπάλα με τον Χάαλαντ), ενώ στο 60΄ από την εκτέλεση φάουλ του Άλβαρες, ο Γκλάζερ θα κάνει την έξοδο χωρίς να υπολογίσει σωστά την πορεία της μπάλας που κατέληξε στα δίχτυα του για το 2-1.

Στο 73΄ από το ωραίο μακρινό σουτ του Ρόδρι, μπήκε το… κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 3-1.



Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Ακέ, Ρ. Ντίας (83΄ Λούις), Μπερν. Σίλβα (44΄ Ντοκού), Ρόδρι (83΄ Φίλιπς), Φόντεν (83΄ Μπόμπ), Σέρχιο Γκόμεζ (58΄ Ακάνζι), Ματέους Νούνιες, Χάαλαντ, Αλβάρες

Ερυθρός Αστέρας: Γκλάζερ, Ντράγκοβιτς, Μιχαίλοβιτς, Τζιγκά, Ιβανιτς (68΄ Ολαϊνκα), Χουάνκ (83΄ Κανκού), Μπουκαρί (83΄ Ντενέγκεν), Στάμενιτς, Μίτροβιτς (77΄ Λούτσιτς), Εντάι (68΄ Κρασό)

Keywords
Τυχαία Θέματα