Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ντένις Λo διαγνώστηκε με Αλτσχάιμερ και άνοια (pic)

Ο θρύλος των «κόκκινων διαβόλων» διέγραψε μια σπουδαία καριέρα με εκπληκτικά ρεκόρ και διακρίσεις. Ο Σκωτσέζος το 1964 κατέκτησε την χρυσή μπάλα, ενώ είναι τρίτος στη λίστα των σκόρερ όλων των εποχών της Γιουνάιτεντ με 237 τέρματα σε 404 αγώνες, πίσω μόνο από τους Μπόμπι Τσάρλτον και Γουέιν Ρούνεϊ. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο θρύλος του ποδοσφαίρου Ντένις Λo σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει:

«Βρίσκομαι στο σημείο, όπου αισθάνομαι ότι θέλω να είμαι ανοιχτός για την κατάστασή μου. Διαγνώστηκα με “μεικτή άνοια”, που είναι περισσότερο από ένας τύπος άνοιας,

στην περίπτωσή μου… Αλτσχάιμερ και αγγειακή άνοια.

Ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για όλους και οι μακρές περίοδοι απομόνωσης σίγουρα δεν έχουν βοηθήσει. Ελπίζεις ότι δεν θα συμβεί σε σένα, κάνεις ακόμη και αστεία γι’ αυτή ενώ αγνοείς τα πρώιμα σημάδια, επειδή δεν θέλεις να είναι αλήθεια.

Θυμώνεις, απογοητεύεσαι, μπερδεύεσαι και μετά ανησυχείς, ανησυχείς για την οικογένειά σου, καθώς αυτοί θα είναι εκείνοι που θα το αντιμετωπίσουν. Αναγνωρίζω πώς ο εγκέφαλός μου επιδεινώνεται και πώς η μνήμη μου μού διαφεύγει όταν δεν το θέλω και πώς αυτό μου προκαλεί στενοχώρια σε καταστάσεις που είναι πέρα από τον έλεγχό μου».

Everybody is with you in this battle, Denis.

We are in admiration of your openness, your bravery and your humility to be open about your dementia diagnosis #MUFC

Manchester United (@ManUtd) August 19, 2021
Keywords
Τυχαία Θέματα