Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Φούλαμ 3-1: Ανατροπή σε ένα πεντάλεπτο και πρόκριση στα ημιτελικά (hls)

Μέσα σε πέντε λεπτά η Φούλαμ «διέλυσε» ό,τι έχτιζε για 70 λεπτά και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν άφησε την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη. Από το 70ο έως το 77ο λεπτό το 0-1 μετατράπηκε σε 2-1 με την Φούλαμ να συνεχίζει μάλιστα με 9 παίκτες λόγω των απευθείας αποβολών του Γουίλιαν (χέρι) και του Μίτροβιτς (αντιαθλητική συμπεριφορά προς τον διαιτητή).

Όλα ξεκίνησαν στο 70′ όταν στη κόντρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε ξεκάθαρη ευκαιρία για γκολ με τον Τζέιντεν Σάντσο αλλά ο Γουίλιαν έβαλε αντικανονικά το χέρι του και

έσωσε πάνω στη γραμμή. Με την βοήθεια του VAR ο Κάβανα καταλόγισε πέναλτι και απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Γουίλιαν. Το κακό όμως δεν τελείωσε εκεί με τον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, ο οποίος είχε ανοίξει το σκορ στο 50′, να αποβάλλεται καθώς τα έβαλε με τον διαιτητή! Οι διαμαρτυρίες δεν σταμάτησαν εκεί με τον κόουτς Μάρκο Σίλβα να είναι έξαλλος από τις αποφάσεις του διαιτητή και μετά από αλλεπάλληλες προειδοποιήσεις να δέχεται και αυτός την κόκκινη κάρτα.

Ο Μπρούνο Φερνάντες διατήρησε την ψυχραιμία του και ευστόχησε από την άσπρη βούλα στο 75′ για το 1-1, με τον Μάρκο Σάμπιτζερ να βάζει ένα ΜΥΘΙΚΟ γκολ με τακουνάκι στο 77′ έπειτα από γύρισμα του Λουκ Σο. Η ανατροπή ήταν γεγονός και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Μπρούνο Φερνάντες στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων (3-1).

Η ομάδα του Τεν Χαγ έκλεισε ραντεβού με την Μπράιτον στα ημιτελικά του FA Cup, με το ενδεχόμενο ντέρμπι Μάντσεστερ στο μεγάλο τελικό να ιντριγκάρει τα πλήθη.

Keywords
Τυχαία Θέματα