Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: "Αρπάζει" Τσαλχάνογλου από την Μίλαν

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: "Αρπάζει" Τσαλχάνογλου από την Μίλαν antoniamath11Πέμ, 10/29/2020 - 02:21

Το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Χακάν Τσαλχάνογλου δεν πέρασε απαρατήρητη από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία θέλει να "αρπάξει" τον ποδοσφαιριστή της Μίλαν.

Η διοίκηση των "κόκκινων διαβόλων" θέλουν να εκμεταλλευτούν την έντονη φημολογία ότι ο Τούρκος παίκτης δεν είναι ικανοποιημένος από την προσφορά των "ροσσονέρι", σχετικά με την ανανέωση του.

Το

συμβόλαιο του Τσαλχάνογλου με τη Μίλαν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021 και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη να πληρώσει όσα χρειαστεί για να τον φέρει στο "Όλντ Τράφορντ" με μια συμφωνία για πέντε χρόνια, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της "Gazzetta dello Sport". 

"Ο Τσαλχάνολγου, που έχει κάνει ένα φοβερό ξεκίνημα τη φετινή σεζόν με 4 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, αναμένεται να έχει συνάντησει με ανθρώπους της Μίλαν για το θέμα του συμβολαίου του μέσα στον Νοέμβριο.

Οι άνθρωποι του συλλόγου θα επιδιώξουν να έρθουν σε συμφωνία με τον Τούρκο μέσο πριν τη λήξη του 2020 ώστε να μην προλάβουν να συζητήσουν μαζί του (μέχρι τότε δεν θα έχουν άλλωστε το δικαίωμα) άλλοι σύλλογοι", αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας. 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester United - Ποδόσφαιρο Milan- Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester United ΑΓΓΛΙΑ Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Χακάν Τσαλχάνογλου από την Μίλαν.  Article publish on Πέμ, 10/29/2020 - 02:21 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα