Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: H μεγάλη έκπληξη που επιφύλαξε στον Νάνι! (pic)

Το φιλικό των «κόκκινων διαβόλων» στο Melbourne Victory την Παρασκευή – το οποίο έληξε με 4-1 για τους φιλοξενούμενους – ήταν ξεχωριστό για τον Νάνι, καθώς υπέγραψε στον αυστραλιανό σύλλογο, μόλις τρεις ημέρες νωρίτερα! Ο πρώην διεθνής Πορτογάλος, ήρθε από τον πάγκο για να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα, παίζοντας στο τελευταίο δίλεπτο.

Ενόψει του αγώνα, υπήρξε μια συγκινητική στιγμή, καθώς στον Νάνι δόθηκε μια φανέλα της Γιουνάιτεντ της επερχόμενης σεζόν,

2022/23, που έφερε το όνομά του και το Νο17, δηλαδή το νούμερο που είχε και στα αποδυτήρια του Ολντ Τράφορντ. Ήταν σημείο αναφοράς σε όλη τη διάρκεια των επτά ετών του με τον σύλλογο, κατά τη διάρκεια των οποίων έκανε 230 εμφανίσεις και είχε επτά μεγάλες διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων τίτλων Premier League και ενός Champions League.

Ο Νάνι συγκινήθηκε από την υποδοχή και εξέφρασε την ελπίδα του ότι ο Τεν Χαγκ μπορεί να επαναφέρει τις μέρες δόξας στην πρώην ομάδα του. «Ήταν φανταστικό», είπε ο Νάνι στο MUTV για το ηχηρό χειροκρότημα καθώς έβγαινε από τον πάγκο. «Τι υπέροχο συναίσθημα. Είναι εκπληκτικό όταν μπορείς να νιώσεις τη ζεστασιά από τους οπαδούς και είναι ωραίο όταν έρχεσαι σε ένα γήπεδο και βλέπεις μερικούς παλιούς συμπαίκτες. Όλες οι καλές αναμνήσεις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθαν στο μυαλό μου, με κάνουν να νιώθω ότι χάνω τις παλιές εποχές, αλλά πρέπει να κοιτάζεις μπροστά. Θέλω απλώς να ευχηθώ κάθε επιτυχία στον νέο προπονητή. Ελπίζω ο σύλλογος να μπορέσει να επιστρέψει στη θέση που ανήκει και να αρχίσει να κερδίζει τα τρόπαια που μας λείπουν τόσο πολύ».

Great to see you, @LuisNani! #MUFC || #MUTOUR22 pic.twitter.com/HPRx9fTKjE

Manchester United (@ManUtd) July 15, 2022
Keywords
Τυχαία Θέματα