Μάντσεστερ Γ.: Ρίχνει τις απαιτήσεις για Πογκμπά

Μάντσεστερ Γ.: Ρίχνει τις απαιτήσεις για ΠογκμπάosinteliΠαρ, 11/06/2020 - 07:54

Αποφασισμένη να κάνει ότι περνά από το χέρι της προκειμένου να "ξεφορτωθεί" τον Πολ Πογκμπά δείχνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Γάλλος χαφ εξακολουθεί να μην ικανοποιεί τους "κόκκινους διαβόλους" με τις εμφανίσεις του και όλα δείχνουν πως δεν θα αργήσει να αποχωρήσει από το "Ολντ Τράφορντ".

Τουλάχιστον αυτή φαίνεται να είναι η πρόθεση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της "AS"

η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει αποφασίσει να ρίξει τις απαιτήσεις της για την παραχώρηση του Πογκμπά, προκειμένου να τον πουλήσει.

Ο Γάλλος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 και ως τώρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αξίωνε τουλάχιστον 90 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του. Η Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθεί από το περασμένο καλοκαίρι την υπόθεση, όμως οι αξιώσεις της Γιουνάιτεντ αποτελούσε εμπόδιο. Πλέον, ωστόσο, η Γιουνάιτεντ φέρεται να ζητά 60 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του Πογκμπά και με τη... νέα τιμή δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις. 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester United - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester United ΑΓΓΛΙΑ Αποφασισμένη να κάνει ότι περνά από το χέρι της προκειμένου να "ξεφορτωθεί" τον Πολ Πογκμπά δείχνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Article publish on Παρ, 11/06/2020 - 07:54 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα