Σωματεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας χαιρετίζουν την υποψηφιότητα της Σοφίας Σακοράφα

Σωματεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας χαιρετίζουν την υποψηφιότητα της Σοφίας ΣακοράφαtbairaktΠαρ, 11/06/2020 - 02:15

Σωματεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία χαιρετίζουν την υποψηφιότητα της παλιάς παγκόσμιας ρεκορντγούμαν του ακοντισμού Σοφίας Σακοράφα για την προεδρία της Ομοσπονδίας στίβου.


«Σε μια εποχή που επιχειρείται η ΑΛΩΣΗ του σωματειακού αθλητισμού με την απαξίωση και τον αποκλεισμό αθλητικών στελεχών

με πολύχρονη εθελοντική προσφορά και τη δυσφήμηση σύσσωμης της αθλητικής κοινότητας, η ΣΟΦΙΑ ΣΑΚΟΡΑΦΑ τίθεται επικεφαλής της προσπάθειας για την συνέχιση των τεράστιων επιτυχιών και των κατακτήσεων τις δύο τελευταίες δεκαετίες.

Η άριστη γνώση του στίβου, οι τεράστιες εμπειρίες της από μια ΛΑΜΠΡΗ αθλητική πορεία, με κορύφωση το μοναδικό παγκόσμιο ρεκόρ της και η συνεχόμενη διαδρομή της στον κοινωνικό ΣΤΙΒΟ με στιβαρότητα, συνέπεια και πίστη σε ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ, μας γεμίζουν αισιοδοξία για το μέλλον του στίβου.


Με την ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ότι με την συνεργασία όλων των υγιών δυνάμεων του χώρου μας και την έντιμη και αγωνιστική της παρουσία στο τιμόνι του ΣΕΓΑΣ, καλωσορίζουμε και στηρίζουμε την υποψηφιότητα της», αναφέρεται στην ανακοίνωση για την βουλευτή του ΜέΡΑ25, την οποία υπογράφουν τα σωματεία:


ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΤΛΑΣ ΒΟΛΟΥ

ΑΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ

ΓΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Ο ΖΕΥΣ

ΓΣ ΒΟΛΟΥ

ΓΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΓΣΒ Η ΝΙΚΗ

ΣΟΑ ΦΩΚΙΑΝΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΑΣ ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ ΒΟΛΟΥ

ΓΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ

AO ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
 

Off Off tbairakt Off Off ΣΤΙΒΟΣ Σωματεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία χαιρετίζουν την υποψηφιότητα της παλιάς παγκόσμιας ρεκορντγούμαν του ακοντισμού Σοφίας Σακοράφα για την προεδρία της Ομοσπονδίας στίβου. Article publish on Παρ, 11/06/2020 - 02:15 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα