Άρης: Ετοιμάζεται για Ολυμπιακό

Ο Άρης έφυγε με το διπλό από το Βόλο και πήρε σημαντική “ανάσα” στη μάχη που δίνει για την έξοδο στην Ευρώπη. Οι παίκτες της ομάδας δεν έχουν χρόνο για ξεκούραση, αφού την ερχόμενη Τετάρτη αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Έτσι, σήμερα έγινε κανονικά προπόνηση, με αποκατάσταση για όσους έπαιξαν και κανονικό πρόγραμμα για τους υπόλοιπους.

Αύριο έχει προγραμματιστεί απογευματινή προπόνηση,

που θα είναι και η τελευταία πριν την μεγάλη αναμέτρηση. Μετά το πέρας της προπόνησης θα ανακοινωθεί και η αποστολή των «κιτρινόμαυρων».

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ Άρης:

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποκατάσταση για το πρώτο, προπόνηση σε μικρούς χώρους για το δεύτερο γκρουπ) ενόψει του μεθαυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (26/04, 19:00), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Αύριο, Τρίτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα