Μακάμπι Τελ Αβίβ: Διάψευση για Αταμάν, αγωνία για Μπόλντγουιν

Οι Ισραηλινοί υποστηρίζουν μέσω διαρροών στον Τύπο της χώρας, πως ο Τούρκος κόουτς του Παναθηναϊκού λέει ψέματα και πως κανένας άνθρωπος της «ομάδας του λαού» δε μιλάει με αυτό τον τρόπο. Τα ισραηλινά δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως ο Αταμάν έβρισε ορισμένους παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ στα αποδυτήρια και πως του απάντησε ο μάνατζερ της ομάδας, Άμι Μπίτον. Επίσης, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο Αταμάν ζήτησε να απομακρυνθεί από τα αποδυτήρια

ένας οπαδός της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Επιπλέον, οι διοικούντες της Μακάμπι δε θέλουν να ανέβουν οι τόνοι, μετά τα όσα υποστηρίζουν οι «πράσινοι» για τη διαιτησία στις έως τώρα αναμετρήσεις.

Για το θέμα στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, κυκλοφόρησε ένα βίντεο μέσω της ιστοσελίδας one.co.il. Στο βίντεο, ο Αταμάν ζητάει την απομάκρυνση του συγκεκριμένου οπαδού.

Το σχετικό βίντεο:

Την ίδια στιγμή, η προσοχή όλων στην «ομάδα του λαού» έχει στραφεί στον Ουέιντ Μπόλντγουιν. Ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται στην Κροατία, προκειμένου να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα θεραπείας, έτσι ώστε να ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπωρεί και να είναι «ετοιμοπόλεμος» για το τρίτο ματς της σειράς. Τη Δευτέρα αναμένεται να ταξιδέψει στο Βελιγράδι, για να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη αποστολή και τότε θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι διαθέσιμος για το ματς της Μεγάλης Τρίτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα