Μακάμπι - Βαλένθια 84-72: Συνεχίζει να παίζει τα ρέστα της (hls)

Μακάμπι - Βαλένθια 84-72: Συνεχίζει να παίζει τα ρέστα της (hls) navgouliΠέμ, 03/04/2021 - 23:20

Η Μακάμπι έμεινε ζωντανή, τουλάχιστον μαθηματικά κερδίζοντας την Βαλένθια με 84-72. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έκανε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο και παρά του ότι ο Ουίλμπεκιν έμεινε και πάλι στους μηδέν πόντους, είχε τον Ντόρσεϊ και τον Τζόουνς να την οδηγούν. 


Η Βαλένθια ήταν ανταγωνιστική για ένα ημίχρονο, είχε τον Βαν Ρόσομ και πάλι σε καλό βράδυ, αλλά από εκεί και πέρα έψαχνε

για τον δεύτερο που θα την οδηγούσε στην επίθεση. Ο Κάλινιτς ξύπνησε στο δεύτερο μέρος πέτυχε τρία τρίποντα, αλλά δεν έφταναν για να κρατήσει κοντά την ισπανική ομάδα στην διεκδίκηση της νίκης. 

Από την άλλη ο Ντόρσεϊ με 17 πόντους εκτέλεσε τους φιλοξενούμενους, την ίδια στιγμή που ο Κάσπι έκανε το καλύτερο φετινό του παιχνίδι με 14 πόντους και συμμετοχή σε άμυνα και ριμπάουντ. Η Μακάμπι χρωστάει δύο παιχνίδια με Έφες και Χίμκι που έχουν αναβληθεί λόγω κορωνοϊού κι έχει ένα πρόγραμμα που της επιτρέπει να ελπίζει ακόμα. 
 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Maccabi Tel Aviv - Μπάσκετ Valencia - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Maccabi Tel Aviv ΔΙΕΘΝΕΙΣ Η Μακάμπι έμεινε ζωντανή, τουλάχιστον μαθηματικά κερδίζοντας την Βαλένθια με 84-72. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έκανε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο και παρά του ότι ο Ουίλμπεκιν έμεινε και πάλι στους μηδέν πόντους, είχε τον Ντόρσεϊ και τον Τζόουνς να την οδηγούν.
Article publish on Πέμ, 03/04/2021 - 23:20 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα