Μάιντς – Ντόρτμουντ 1-2 : Λύτρωση με Ρέινα (hls)

Στο πρώτο ημίχρονο όλα έγιναν στο πρώτο τέταρτο του αγώνα. Η Μάιντς προηγήθηκε με κεφαλιά του Λι (2′) και η Ντόρτμουντ απάντησε άμεσα με σουτ του Ρίερσον (4′).

Ο τερματοφύλακας Ντάμεν κράτησε το 1-1 με δύο σημαντικές επεμβάσεις σε προσπάθειες των Μουκόκο (7′) και Ζούλε (8′) και μετά το 25ο λεπτό ο ρυθμός έπεσε και έγιναν ελάχιστες φάσεις με το 1-1 ως το ημίχρονο λογικό.

Η Μάιντς έπαιξε πιο δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο, ισορρόπησε τον αγώνα. Ελάχιστες οι καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες όμως στις καθυστερήσεις μια στημένη μπάλα έκρινε το ματς.

Ο Αλέρ με κεφαλιά

βρήκε τον Ρέιναι και αυτός σημείωσε το 1-2. Η Ντόρτμουντ παρέμεινε αήττητη για όγδοη χρονιά στην έδρα της Μάιντς και μείωσε την διαφορά από την Μπάγερν στους πέντε βαθμούς.

Μάιντς : Ντάμεν – Χάντσε-Όλσεν, Φερνάντες, Κασί (79′ Χακ) – Βίντμερ, Μπαρκόκ (89′ Γκρούντα), Μπαρέιρο, Λι (63′ Σταχ), Ααρόν – Ονισίβο (79′ Αζορκ), Ίνγκβαρτσεν (63′ Φουλζινί)

Ντόρτμουντ : Κόμπελ – Ρίερσον, Ζούλε, Σλότερμπεκ, Γκερέιρο – Έζτσαν, Τσαν (62′ Ρέινα) – Αντεγέμι (77′ Βολφ), Μπραντ (90+ Χούμελς), Μάλεν (62′ Μπάινοου-Γκίτενς) – Μουκόκο (62′ Αλέρ)

Keywords
Τυχαία Θέματα