Μαγκουάιρ: "Περήφανος για τη συνεισφορά μου"

Τον Χάρι Μαγκουάιρ αν δεν είχες παρακολουθήσει στενά το αγγλικό ποδόσφαιρο δύσκολα θα τον γνώριζες… Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός της Λέστερ αποτελεί μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της Εθνικής Αγγλίας στο Μουντιάλ της Ρωσίας, καθώς μαζί με τους Στόουνς και Γουόκερ αποτελούν τη βασική τριάδα.

Μάλιστα, ο Μαγκουάιρ ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο στην πρόκριση επί των Σουηδών με το γκολ που σημείωσε στο πρώτο ημίχρονο. «Είμαι χαρούμενος. Πρωτίστως για τον προπονητή μου, Γκάρεθ Σάουγκεϊτ, ο
οποίος με έβαλε στην βασική ενδεκάδα. Ο πρώτος αγώνας ήτα δύσκολος, αλλά στη συνέχεια απόκτησα αυτοπεποίθηση.

Προφανώς μετά το πρώτο παιχνίδι που τα νεύρα ήταν τεντωμένα λόγω της πίεσης τα πράγματα έχουν γίνει πιο εύκολα» δήλωσε αρχικά ο Μαγκουάιρ για να προσθέσει: «Νιώθω σαν να έχω «μεγαλώσει» μέσα στο τουρνουά. Συνεχίζω να «μεγαλώνω» κάθε μέρα. Νιώθω πολύ χαρούμενος για τη συνεισφορά μου στο Μουντιάλ και ελπίζω να συνεχίσω έτσι».

Όσο για το γκολ που σημείωσε; «Η αδρεναλίνη ήταν στα ύψη. Ήταν πραγματικά μια απίστευτη στιγμή. Νιώθω πολύ περήφανος για τον εαυτό μου. Ήταν το πρώτο μου γκολ με την Αγγλία και δεν θα μπορούσε να έχει έρθει σε καλύτερο σημείο» δήλωσε ο Μαγκουάιρ.
Keywords
Τυχαία Θέματα