Η Tencent θα κυκλοφορήσει τον παγκόσμιο ανταγωνιστή του Steam

Ξεκίνησαν οι κονταρομαχίες.

Η κινεζική εταιρεία παιχνιδιών Tencent σχεδιάζει να ξεκινήσει μια πλατφόρμα παιχνιδιών PC παγκοσμίως.

Σύμφωνα με το South China Morning Post, η Tencent ανακοίνωσε την περασμένη Παρασκευή ότι μια παγκόσμια έκδοση του WeGame είναι επίσημα υπό δημιουργία στο Hong Kong. Η πλατφόρμα ξεκίνησε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο

του περασμένου έτους, αντικαθιστώντας το Tencent Games Platform.

"Η έκδοση του WeGame στο Χονγκ Κονγκ βρίσκεται σε εξέλιξη", ανέφερε ένας εκπρόσωπος της Tencent. "Αυτή η έκδοση θα είναι διαθέσιμη στους ξένους χρήστες και θα χρησιμοποιήσουμε αυτή την πλατφόρμα για να φέρει περισσότερα κινεζικά παιχνίδια στην παγκόσμια αγορά".

Η WeGame θεωρείται η μεγαλύτερη πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών στην Κίνα, η οποία προσφέρει σήμερα πάνω από 200 παιχνίδια με συνδυασμό κινεζικών και διεθνών τίτλων. Το σχέδιο είναι τώρα να επεκταθεί σημαντικά η πλατφόρμα με μια παγκόσμια κυκλοφορία.

Με την έδρα της στο Χονγκ Κονγκ, η Tencent θα είναι επίσης σε θέση να αποφύγει τον αυστηρό κυβερνητικό περιορισμό της Κίνας και να προσεγγίσει περισσότερους παίκτες.

Η WeGame ήταν ήδη έτοιμη να αρχίσει να ανταγωνίζεται το πρόσφατα ανακοινωθέν Κινέζικο client του Steam, αλλά η επερχόμενη παγκόσμια κυκλοφορία του θα την φέρει σε άμεσο ανταγωνισμό εκτός της Κίνας. Ούτε το Steam China, ούτε η παγκόσμια έκδοση του WeGame έχουν ακόμα ημερομηνίες εμφάνισης.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceΔιέρρευσε η ημερομηνία των Steam Summer SalesΞεκίνησε το Lunar New Year Sale του SteamΗ Valve 'εξάγνισε' το Steam από κακό developer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα