Μαχήτρια του UFC "τσάκισε" τον επίδοξο ληστή της

Η λαϊκή έκφραση "που πας ρε Καραμήτρο" έρχεται να ταιριάξει "γάντι" στην περίπτωση επίδοξου ληστή που θέλησε να κλέψει το κινητό της Πολιάνα Βιάνα.

Ο ληστής μπορεί να κερδίσει εύκολα τον τίτλο του πιο "γκαντέμη" ληστή, καθώς επέλεξε ως θύματα του αθλήτρια του UFC. "Περίμενα να έρθει το ραδιοταξί που είχα καλέσει, με πλησίασε και με ρώτησε τι ώρα είναι. Του απάντησα, αλλά δεν έφυγε. Με πλησίασε κι άλλο και μου είπε δώσε μου το κινητό σου. Μην αντιδράσεις κρατάω όπλο", είπε αρχικά η Πιλιάνα και συνέχισε "Αυτό που κρατούσε,
όμως, κατάλαβα πως δεν ήταν όπλο γιατί ήταν μαλακό. Κοίταξα την απόστασή μας και σκέφτηκα πως δεν θα προλάβει να αντιδράσει αν του επιτεθώ. Πρόλαβα, χωρίς να κάνει καμία κίνηση να του δώσω δύο γροθιές και μία κλωτσιά. Μετά του έκανα λαβή από πίσω κι έκατσα πάνω του λέγοντάς του, πως τώρα θα περιμένουμε παρέα την αστυνομία. Σίγουρα φοβήθηκα, αλλά ήμουν ψύχραιμη κι αυτό σε συνδυασμό με τις γνώσεις μου στις μαχητικές τέχνες με βοήθησαν να τα βγάλω πέρα".

Η εικόνα του σακατεμένου επίδοξου ληστή κάνουν τον γύρο του κόσμου και οι ικανότητες της Πολιάνα, έγιναν θέμα συζήτησης για ο αν θα πρέπει να οι γυναίκες να κάνουν μαθήματα αυτοάμυνας, ώστε να μπορούν να υπερασπίζονται τον εαυτό τους σε ώρα ανάγκης.
Keywords
Τυχαία Θέματα