Η Γουλβς απέκλεισε τη Λίβερπουλ

00:09 8/1/2019 - Πηγή: Sportime

Επέλεξε να το αφήσει… Κάνοντας πολλές αλλαγές και βάζοντας αρκετούς νεαρούς στο ματς του FA Cup με τη Γουλβς η Λίβερπουλ αποκλείστηκε χάνοντας με 2-1.

Ήταν εμφανές εδώ και μέρες πως ο Γιούργκεν Κλοπ δε θα χτυπήσει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Οι «λύκοι» έκαναν μόλις τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα συγκριτικά με αυτούς που βάζουν στην Premier League,

ενώ την ίδια στιγμή ο Γερμανός τεχνικός έβγαζε σχεδόν τους πάντες.

Είναι χαρακτηριστικό πως ζήτησε ακόμα και στον Καμάτσο να μείνει για να παίξει, πριν πάει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Χτύπησε και ο Λόβρεν στο 6′ και μπήκε ο 16χρονος Χόεβερ. Αυτός και ο Φαμπίνιο αποτέλεσαν το κέντρο άμυνας των «ρεντς», οι οποίοι στο πρώτο μέρος δεν έκαναν σχεδόν τίποτα.

Το ματς ήταν πολύ αργό, η Γουλβς ήταν προσεκτική και τελικά κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ. Ο Μίλνερ έκανε λάθος, ο Χιμένες έφυγε στην αντεπίθεση και πλάσαρε για το 1-0 στο 38′.

Στο 51′ ο Οριγκί με ωραίο σουτ με το αριστερό ισοφάρισε από τα όρια της περιοχής, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο Νέβες έκανε το 2-1 με δυνατό σουτ από απόσταση. Κακή η αντίδραση του Μινιολέ πάντως. Στο 70′ αποφάσισε ο Κλοπ να βάλει Σαλάχ και Φιρμίνο, αλλά δεν κατάφεραν οι δυο τους να αλλάξουν κάτι. Φάση-κλειδί το δοκάρι του Σακίρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Ράντι βρήκε ελάχιστα την μπάλα και την έστειλε στο δοκάρι. Κάπως έτσι το 2-1 έμεινε ως το τέλος και η Λίβερπουλ αποκλείστηκε για άλλη μία χρονιά πρόωρα στο FA Cup. Ουδέποτε έχει περάσει επί Κλοπ τη φάση των «32».

ΓΟΥΛΒΣ: Ράντι, Μπένετ, Κόαντι, Μπολί, Κάστρο (75′ Ντόχερτι), Βινάγκρε, Νέβες, Μουτίνιο, Ντεντοκέρ, Ζότα (52′ Καβαλέιρο), Χιμένες (83′ Κόστα).

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Καμάτσο, Λόβρεν (6′ λ. τρ. Χόεβερ), Φαμπίνιο, Μορένο, Μίλνερ, Κεϊτά, Σακίρι, Τζόουνς (70′ Φιρμίνο), Στάριτζ (70′ Σαλάχ), Οριγκί.

Ανακοίνωσε τον Ιμπόρα η Βιγιαρεάλ (pic)

The post Η Γουλβς απέκλεισε τη Λίβερπουλ appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα